FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 08:44 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 13:31

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că-l apreciază pe selecționerul Edi Iordănescu și că l-a dorit la echipa lui.

Sepsi OSK este un club care a crescut enorm într-un deceniu, după înființarea în 2011. Ajunsă în Superliga, gruparea din Covasna a impus respect și în ultimii ani a câștigat trofee. Aceasta în condițiile în care abia în 2016 a promovat din liga a treia în a doua, iar un an mai târziu a urcat în primul eșalon fotbalistic.

4trofee a cucerit Sepsi, două Cupe (2022, 2023) și două Supercupe (2022, 2023)

FZR în ADN » Reporterii GSP au intrat pe stadionul lui Dinamo, unde rapidiștii își fac de cap. „Ca la noi la nimeni”
DINAMO
FZR în ADN » Reporterii GSP au intrat pe stadionul lui Dinamo, unde rapidiștii își fac de cap. „Ca la noi la nimeni”

Edward Iordănescu duce România la Euro, după ce tatăl său, Anghel Iordănescu, a reprezentat-o în 2016

Edward Iordănescu este selecționerul ce a readus echipa națională la un turneu final de Euro. Neînvinsă în grupa de calificare, România este în grupă, la vară, cu Belgia, cu Slovacia și cu una dintre echipele ce va promova în urma unor play-off-uri, urmând a evolua cu una dintre Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda.

Edi Iordănescu a calificat formația tricoloră după ce ultima oară când am jucat la Euro, în 2016, tatăl său, Anghel Iordănescu, a fost selecționerul ce a reprezentat România.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Laszlo Dioszegi, patronul ardelenilor, a dezvăluit că l-a dorit pe Iordănescu junior antrenor la echipa sa. Discuțiile s-au purtat doar într-o fază incipientă, însă omul de afaceri cu origini maghiare a mărturisit că este un simpatizant al tehnicianului.

Laszlo Dioszegi despre Edward Iordănescu: „Am încredere, nu ca alții, vede bine fotbalul”

”În momentul de față, selecționerul este un tânăr de perspectivă, care vede bine fotbalul. Chiar dacă mulți n-au avut încredere în el, eu din start am spus că e un antrenor de succes.

Acum câțiva ani am avut o discuție să-l aducem la Sfântu Gheorghe. Nu era la națională, ci la Mediaș sau nu mai știu unde. Înainte de 2020. A fost o discuție.N-am ajuns departe, am stat la o masă, am discutat de perspectivă, n-a fost să fie. Am încredere în el, iar rezultatele confirmă”, a punctat Dioszegi.

Drăgușin la Tottenham va avea un impact mare pentru noi. Jucătorii noștri n-au prea fost căutați în campionatele mari. Dar uite că acum lumea se uită: hopa, un român la o sumă foarte, foarte bună!

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

VIDEO Bernd Storck, despre ascensiunea naționalei Ungariei și comparația inevitabilă cu România: „A fost un miracol când i-am calificat la EURO! Și voi aveți clasă individuală”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

corespondență gsp din antalya Laszlo Dioszegi anunță plecarea unui jucător de la Sepsi: „Vrea o altă aventură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează