INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

EXCLUSIV Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 10:33 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 11:02

Adrian Mutu (45 de ani), fostul star al lui Chelsea de la începutul anilor 2000, i-a dat un sfat lui Radu Drăgușin, cel care i-a depășit recordul în privința sumei de transfer, fiind și el impresionat de magnitudinea afacerii

Gata, Radu Drăgușin este fotbalistul lui Tottenham și așteaptă debutul oficial la gruparea londoneză! Am mai avut, recent, jucători transferați în Premier League, însă sosirea tânărul român în tricoul lui Spurs a avut un impact major. Suma de 25 de milioane de euro, asigurată, la care se mai pot adăuga bonusuri de 6 milioane de euro.

În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”

Adrian Mutu îl apreciază pe Radu Drăgușin: „Recordurile sunt făcute să fie doborâte”

Adrian Mutu, 45 de ani, a oferit o primă reacție în media din România vizavi de transferul lui Drăgușin la Spurs. Deunăzi, când a fost chestionat tot de GSP.ro despre tranzacție, a fost precaut: „Hai să așteptăm să se facă afacerea, am văzut și eu multe!”.

Liderul golurilor de la echipa națională, poziție pe care o împarte cu legendarul Gică Hagi, Adrian Mutu a declarat pentru GSP.ro: „Felicitări lui Radu și echipei sale, felicitări impresarilor pentru afacere. Este un transfer reușit în adevăratul sens al cuvântului.

Eu cred că Radu are talent, încredere, a demonstrat ce poate în Italia, ceea ce este greu, fiindcă Serie A este în top. Mă bucur mult pentru el, chiar mă bucur. Bravo! Dar... Să fie conștient că greul de-abia acum începe!

(râde) Nu sunt supărat că mi-a doborât recordul. Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte. Mă bucur că după 20 și ceva de ani avem un român care să depășească o barieră importantă, un transfer de peste 20 și ceva de milioane de euro”.

Adrian Mutu la Chelsea în 2003: transfer de 22, 7 milioane de euro, tot din Serie A

Ultima mutare cu aceeași magnitudine ce a avut în centrul ei un român și un club de Premier League a fost cea a lui Adrian Mutu la Chelsea. A fost transferul de 22,7 milioane de euro, de la Parma la The Blues, în vara 2003. 

De fapt, recordul de sumă de transfer deținut de un român până ieri când s-au semnat toate actele cu Drăgușin. Jucătorul de 21 de ani este acum #1 în privința cifrei de afaceri.

27de meciuri, 6 goluri și 6 assist-uri a reușit Mutu pentru Chelsea în Premier League

10goluri a marcat Mutu pentru Chelsea în toate competițiile în 38 de meciuri, la care se adaugă alte 6 assist-uri

51,8milioane de euro este suma adunată a tuturor transferurilor lui Adrian Mutu în cariera de fotbalist

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
the_dude1980
the_dude1980  •  12 Ianuarie 2024, 14:44
Postat de Van_Basten pe 12 Ianuarie 2024, 14:15

Ar putea-o lua pe Ana-Maria Prodan.

ha, eu sugeram ca trebuie sa scape de circ, nu sa angajeze circar sef :)

Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 14:16

Mutule, la tine greul a fost reprezentat si de viata extrasportiva. Faina trei nule si viata de noapte, bat-o vina...

Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 14:15
Postat de the_dude1980 pe 12 Ianuarie 2024, 11:45

Pe pagina de FB a lui Tottenham multi suporteri britanici i-au sugerat in comentarii lui Dragusin sa scape de agent :) Pana si britanicii s-au saturat de circul lui Manea, desi alegerea lui Tott in detrimentul lui Bayern a fost foarte probabil a lui Manea si legata de comision. Imi aminteste de 'alegerea' lui Chivu care a refuzat Real pentru Inter pentru ca Becali voia un comision imens. La urma urmei bafta mare Radu, un om serios care merita un agent mai bun.

Ar putea-o lua pe Ana-Maria Prodan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează