FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-2

VIDEO Laszlo Dioszegi, despre eșecul în fața lui FCSB: „A fost iar îngerul lor păzitor”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe

Articol de , , - Publicat marti, 04 aprilie 2023 07:17 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 09:09

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a comentat înfrângerea suferită luni seară de covăsneni, scor 1-2, în fața celor de la FCSB, într-o partidă din runda secundă a play-off-ului Superligii. 

Finanțatorul ardelenilor consideră că fotbaliștii conduși de Cristiano Bergodi au fost egalii vicecampioanei.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, după Sepsi - FCSB 1-2: „Cred că am fost egalii lor”

„Fotbal bun. Cred că am fost egalii FCSB-ului, am avut foarte multe ocazii, a fost un meci plăcut, dar din păcate ei au luat cele 3 puncte. 

Nu știu ce ne-a lipsit. Târnovanu a fost iarăși înger păzitor. Nu degeaba este unul dintre cei mai buni portari din România, are talie, este un tânăr talent care va fi portar bun pentru națională. 

Ăsta este fotbalul, per total a fost un meci foarte frumos și-mi felicit echipa pentru dăruire și pentru că a dat totul pe teren”, a declarat Laszlo Dioszegi, la finalul partidei. 

Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”
Sepsi - FCSB 1-2
Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”

Laszlo Dioszegi: „I-am zis domnului Becali să treacă să bem o cafea când va veni la Sf. Gheorghe” 

Chestionat în legătură cu declarațiile date înaintea partidei, conform cărora acesta l-a sunat pe Gigi Becali în zilele de înaintea meciului, Laszlo Dioszegi a replicat: „L-am sunat și i-am spus că sunt foarte bucuros că a vorbit frumos despre clubul nostru și despre mine personal. 

Noi nu suntem dușmani cu nimeni, suntem doar adversari și trebuie să avem o relație de amiciție cu toți patronii. Dacă el a spus lucruri frumoase despre mine și club, trebuia să-i mulțumesc. 

A spus că pe stadion nu se întoarce, dar i-am zis să treacă să bem o cafea când va veni în Sf. Gheorghe, să ne cunoaștem”, a mai precizat Laszlo Dioszegi.  

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: „Va fi un play-off foarte interesant”

Finanțatorul lui Sepsi a vorbit și despre lupta la titlu, dar și despre desfășurarea play-off-ului din Superliga: „Trei echipe luptă la titlu. Sunt aproape egale, va fi un play-off foarte interesant. 

Sper să contribuim și noi, să nu facem figurație, ci să jucăm fotbal în fiecare meci”, a mai punctat acesta. 

Citește și: 

Basarab Panduru a taxat 2 jucători de la FCSB: „Sepsi a fost mai bună!”

Florinel Coman nu l-a convins pe fostul mare internațional: „Nu e atât de bun pe cât s-ar putea crede. Mai are de muncă”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  04 Aprilie 2023, 14:44

Din ce am vazut, golul de 2=2 , anulat , a fost marcat dupa o pasa venita de la adversar, deci nu poti vorbi de offside. Apoi, la VAR-ul din Romania liniil;e se trag , dupa cum vreau aia de la VAR, neclar, " la alibi". Dar intreaga maniera a lui Coltescu a fost " pro Becali ".Nu s-au dar faulturi, cartonase, i-a lasat sa traga de timp pe cei din Bucuresti. Era de asteptat. FRF pare sa se fi saturat de CFR, si meci de meci ii ajuta, direct sau indirect pe Becalioti. Campionatul a fost deja viciat de fluierasi , unii chiar iau decizi...desantate.

parpalache
parpalache  •  04 Aprilie 2023, 13:55

Cine a fost„ingerul lor pazitor”?!Colțescu?!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Aprilie 2023, 10:33

...iar face echipa asta cu nume de racoritoare zero puncte in play off ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează