FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

FCSB - Sepsi 1-1. Șefii lui Sepsi, mulțumiți după primul punct pe terenul lui FCSB: „Nu i-am lăsat să joace și s-a văzut”

Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi: „Sunt fericit că am reușit primul punct pe terenul lui FCSB” +28   FOTO
Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi: „Sunt fericit că am reușit primul punct pe terenul lui FCSB”

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 23:15 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 00:02

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. După meci, Laszlo Dioszegy, patronul oaspeților, s-a arătat bucuros pentru rezultatul obținut de jucătorii săi și crede că echipa sa poate intra în play-off.

VIDEO. Laszlo Dioszegy, bucuros după egalul cu FCSB: „Sunt fericit că am reușit primul punct pe terenul lui FCSB”

„Este un rezultat de egalitate meritat. Puteam să câştigăm, dar puteam să şi pierdem în ultimul minut dacă portarul nostru nu avea un reflex extraordinar. 

Eu personal nu m-am certat cu nimeni. Poate unul sau doi de la noi, dar eu nu. Eu sunt un om calm şi acum, dar sunt foarte bucuros că am reuşit să scoatem primul punct contra FCSB-ului de când jucăm în deplasare. Am adus un antrenor care a reuşit să strângă nişte băieţi lângă el, cred că formăm un grup unit şi un grup bun, am demonstrat şi azi şi cred că o să avem locul nostru în play-off”, a declarat Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi.

Laszlo Dioszegy: „Nu cred că ne putem implica în lupta pentru titlu”

Patronul lui Sepsi știe că e foarte greu ca echipa sa să se bată la campionat: „Nu cred că ne putem implica în lupta pentru titlu. Eu cred că sunt 3 echipe care se distanțează, dar putem să ne luptăm pentru locul 4. Da, ăsta e un vis al meu să jucăm măcar un meci în cupele europene. Dar încă e departe. 

Avem 27 de puncte. Am făcut un calcul, ca să intrăm în play-off trebuie în jur de 44-45, deci mai avem de tras. La fiecare meci câştigat au o primă. Azi am zis că dacă scoatem un punct au o primă dublă”.

Cornel Șfaițer: „Nu i-am lăsat să joace pe cei de la FCSB”

După meci, Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi a comentat meciul disputat la Mogoșoaia: „A fost un joc bărbătesc. Eram după o victorie categorică și am avut încredere în echipă, chiar dacă era ultimul joc. În primul rand, știm ce înseamnă FCSB și ce jucători are. Nu i-am lăsat să joace și s-a văzut lucrul acesta. 

Una peste alta, am avut un joc curajos și ne-am creat multe ocazii de a marca. Important e să fim la fel de concentrați cum am fost în această toamnă. Ne dorim să intram în play-off. Toate echipele își doresc, deoarece vor să aibă liniște în primăvară”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Decembrie 2020, 10:14

Cine sa-i mai inteleaga pe cei din condicerea FCSB? Stia ca Sepsi se va apara pe doua linii si ca va avea un joc districtiv si dur? Era firesc ca Sepsi sa ia modelul CFR Cluj si ca va juca un antifotbal aducator de blocaje ale unui fotbal spectacol. Ce-a fost in capul lui Petrea? Cum credea acest "tehnician" ca va casiga un meci in care toate "gurile de fic ale FCSB au fost anihilate inca de la mijlocul terenului? Pacat ca o echipa "spumoasa" ca FCSB se ineaca la mal de o echipa rudimentara dar bayaioasa care a stiut sa-si urmareasca interesul, adcica remiza! Pacat ca la ultiuma faza FCSB nu a reusit sa castige! Cat despre comportamentul lui Grozavu... meita un premiu de cum nu trebuie sa fi un adevarat pedagog de scoala veche!

389767441538495
Tudor Petrascu  •  22 Decembrie 2020, 08:57

Interesant cum, in functie de echipa favorita a fiecaruia, meciul arata diferit. Fanii FCSB il vad pe arbitru ca favorizand Sepsi, ceilalti pe dos. Pana la urma, privind de pe mijloc, a fost un meci de mare lupta care s-a incheiat cu un rezultat corect.

florar
florar  •  22 Decembrie 2020, 08:27
Postat de corectu pe 22 Decembrie 2020, 08:15

Fraieri au fost cei de la Steaua care au ales un teren de mici dimensuni și gazon de Liga 3.Arbitrul fiind din Cluj a”fluierat”ca pentru ei.Penalty nedat Stelei,joc dur(la intimidare)a lui Sepsi. Feșnic și-a făcut datoria.

Ce au in comun Coltescu,Kovacs și Feșnic...? Sunt din orasele contracandidatelor și toți au permis cotonogeala...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează