FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Jucătorul lui FC Argeș surprinde: „Nu m-am putut bucura la golul înscris cu FCSB”

Iasmin Latovlevici, primul din stânga, în meciul cu FCSB // foto: Cristi Preda - GSP
Iasmin Latovlevici, primul din stânga, în meciul cu FCSB // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 20:44 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 21:08

Iasmin Latovlevici (35 de ani), fundașul lui FC Argeș, spune că nu s-a putut bucura la golul echipei sale din victoria cu FCSB, 1-0, venit în urma unei gafe a portarului Andrei Vlad (22).

Joi, pe 3 martie, FC Argeș a obținut o victorie crucială în drumul spre play-off. Piteștenii au învins-o la limită pe FCSB, 1-0, cu un gol venit în urma unei erori monumentale a lui Andrei Vlad.

Portarul lui FCSB a primit o pasă în propriul careu de la Ovidiu Popescu, însă ce a urmat i-a lăsat perplecși pe colegii săi. Neatent, goalkeeper-ul a încercat să-i întoarcă în flanc lui Popescu, dar a bâlbâit mingea, care a ajuns la Cristi Tănase. „Dodel” i-a pasat lui George Ganea, complet nemarcat în jumătatea careului, iar atacantul nu a iertat.

Având în vedere cum a înscris echipa sa, Latovlevici spune că nici nu s-a bucurat la acel gol, unul care i-a menținut pe piteșteni în lupta pentru play-off.

Șumudică l-a sunat pe Becali: „Jur! Am fost prost, am greșit! Ce dacă face 3 schimbări la pauză? Rapidul m-a pierdut!”
FCSB
Șumudică l-a sunat pe Becali: „Jur! Am fost prost, am greșit! Ce dacă face 3 schimbări la pauză? Rapidul m-a pierdut!”

Latovlevici surprinde: „Nu m-am bucurat la golul înscris cu FCSB”

Nu am putut să mă bucur. Pur și simplu m-am întors și am mers spre poziția mea, n-am putut să mă bucur. La autogoluri și greșeli de genul ăsta... nu știu, se poate întâmpla oricui. Cel mai nasol în România este că după asemenea lucruri, mai ales la echipe mari, se cam dă în cap. Și nu e bine.

Vlad trebuie ajutat. Bine, și Tătă (n.r. - Tătărușanu) a fost făcut cu ou și cu oțet, deși nu știu de câte ori a greșit în 5 ani”, a spus Latovlevici la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Latovlevici a evoluat 5 ani la FCSB, între 2010 și 2015. A cucerit 6 trofee, inclusiv 3 campionate, în tricoul roș-albastru.

La Pitești, după eroarea din prima repriză, Vlad a fost schimbat la pauză, În următoarea etapă, la 1-0 cu FC Voluntari, nu a mai făcut parte din lot. 

VIDEO: ce a spus Târnovanu, înlocuitorul lui Vlad, după victoria cu FC Voluntari 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj și Rapid, abonamente premium la preț dublu față de Barcelona și Real Madrid

Stoican nu e iertat după despărțirea de Dinamo: „L-aș fi dat afară de mult! Demiterea lui Rednic, o greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  10 Martie 2022, 09:28

Lato lasa ironiile nu.l compara pe vlad cu tatarusanu nu au nimic in comun..vlad,cretu si ovidiu popescu ne.au privat de vreo trei campionate cretu da pase de gol adversarilor vlad la fel iar ovidiu popescu este cu autogolurile de generic despre ce vorbim. Nu am vazut in viata mea asemenea tentative de fotbalisti barem cretu nu este in stare sa loveasca balonul corect este afon asta nu are ce cauta pe un teren de fotbal.

1948forever
1948forever  •  10 Martie 2022, 09:21

Respect Lato!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează