FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

Laude pentru Dinamo, după victoria cu Academica Clinceni: „Mă miram de ce a venit Bonetti! Dar jos pălăria pentru el”

FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 00:15 / Actualizat marti, 03 august 2021 00:33

Dinamo a reușit încă un rezultat bun și a obținut a doua victorie din acest sezon, în trei etape, 3-1 contra Academicii Clinceni.

La finalul partidei, Ion Crăciunescu, fost arbitru, și Ionel Dănciulescu, fost jucător și conducător al clubului, au vorbit despre meci și au lăudat prestația „câinilor” și modul în care italianul Dario Bonetti a reușit să organizeze echipa.

Laude pentru Dinamo după victoria cu Academica Clinceni

„Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club. A venit Dario Bonetti și mă miram de ce a venit. Cum poți să vii și să iei o echipă cu asemenea probleme?

Dar bravo lui! Face o treabă foarte bună. Dinamo putea să mai înscrie azi. Este foarte bine organizată, iar asta nu se putea face decât cu un antrenor italian. Se vede mâna lui, se cunoaște.

Dacă ar putea transfera și jucători... Dinamo are nevoie de transferuri serioase. Dar Bonetti face o treabă extraordinară. Jos pălăria”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Digi Sport Special”

Dario Bonetti are ceva din nebunia noastră. Altfel nu ar fi crezut în noi și în Dinamo, într-un moment în care nimeni nu mai credea
- Mesaj pe pagina fanilor-acționari ai lui Dinamo, după meci

Echipa e foarte bine așezată de Bonetti. Se văd automatismele și relații de joc. Tinerii cresc frumos. Important este să se mențină acest ritm și să se facă transferuri
- Ionel Dănciulescu

Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus” + Ce spune despre suporterii lui Dinamo

Citește și: 

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Spectacol în Ștefan cel Mare! „Câinii” întorc scorul și obțin a doua victorie în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:48

Altii au perfomante cu karagandy. Felicitari si sa aveti parte de perfomante asemanatoare in viitor!

115486966066476
Edi Girnita  •  03 August 2021, 16:29

Mari victorii cu surioarele din Ilfov! Mari performanțe,mari laude!

bizantinul
bizantinul  •  03 August 2021, 13:59
Postat de demolarii pe 03 August 2021, 11:00

Dinamo nu are nevoie de transferuri. Ci de viziune. Interesul clubului e ca jucătorii tineri, în care deja s-au investit bani, sa faca trecerea spre seniorat. Atingând un nivel de performanță, compatibil cu nivelul unor echipe serioase ( fapt ce se va verifica in cazul plecării unor jucători de la Dinamo și adaptarea lor la un tip de echipe), acești jucători vor face reclama unei școli de fotbal. Dar , durează ar fi un plan de 15 ani, până se ajunge la rezultate decente. Sunt multi pasi de facut, iar situația lui Dinamo de acum cere ca foarte puțini sa fie alaturi. Dar ar merita pentru ca un club este puternic datorita faniilor pe care îi reprezintă. Si tot din fani se nasc legende , indiferent de poziția din club: Santiago Bernabeu sau Hugo Sanchez sunt 2 legende ale lui Real. Primul ca manager, al doilea ca și jucător. Cate legende de conducatori avem in Romania? Si exemplele pot continua: H Herera pentru Inter, Matts Busby pentru Man U, Bob Paisley pentru Fc Liverpool și multe alte exemple care arată ca pentru a fi profesionist, un club de fotbal ca și afacere are nevoie de oameni profesioniști, care sa nu plateasca prea mult pentru o performanta sportivă efemeră ( gen MM, Prunea , N Răducanu și alții) ci pentru o performanta socială.....

De ceva transferuri tot are nevoie. N-o sa supravietuiasca fara in Divizia A. Are lot redus, o sa intervina accidentari, suspendari, oboseala. Ce are acum n-o sa poata duce tot sezonul in ritmul asta, iar la final, cand se cerne sita, mi-e teama ca o sa clacheze.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează