FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Câți bani a pierdut un fost jucător din Liga 1, după ce ASA Târgu-Mureș s-a desființat: „Nu i-am mai recuperat niciodată”

Laurențiu Buș.
Foto: Arhivă GSP
Laurențiu Buș. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 12:59 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 16:03

Laurențiu Buș (35 de ani), liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu cei de la Corvinul Hunedoara, locul 1 în seria a 9-a din liga a treia, a povestit, în direct la GSP Live, cum a pierdut salariile pe 6 luni, pe vremea când juca la ASA Târgu - Mureș, formație desființată în anul 2018. 

Fotbalistul crescut de Universitatea Cluj a evoluat pentru gruparea din Târgu - Mureș în perioada ianuarie 2016 - august 2016. Jucătorul a spus că a cheltuit bani încercând să-și recupereze pierderile, însă fără succes. 

VIDEO. Laurențiu Buș, despre banii pierduți la Târgu Mureș: „Am jucat fotbal ca să-mi fac datorii”

„Nu am mai recuperat nimic din perioada Târgu-Mureș. În rest, cum se știe, România e țara cu cele mai multe litigii. Apelezi la FRF să te ajute, la comisii ca să îți rezolvi problemele financiare. Din păcate, sunt prea multe. 

Și eu am trecut prin multe experiențe de genul acesta, să îmi depun memorii pentru bani. Cred că am pierdut 35.000 de euro de la Târgu-Mureș în perioada aceea. Nu aveam salariul mare atunci, având în vedere cât de mari erau altele.

Am pierdut niște bani pe care nu i-am mai recuperat niciodată. În schimb, am mai cheltuit ceva ca să încerc să mi-i recuperez, dar echipa s-a desființat și am pierdut tot.

Chiria, cheltuielile, mâncarea nu te așteaptă pe motiv că tu nu ai primit banii câteva luni. Cheltui din banii pe care îi ai, din păcate”, a declarat Laurențiu Buș, la GSP Live. 

CV Laurențiu Buș

Laurențiu Buș și-a făcut junioratul la „U” Cluj, formație de la care pleca în 2006 la Poli Timișoara. După numai un an, acesta se întorcea la U Cluj, în schimbul sumei de 60.000 de euro. 

Între ianuarie 2007 și august 2009, Laurențiu Buș a evoluat la Arieșul Turda. În ianuarie 2010, Laurențiu Buș ajungea la Oțelul Galați, formație alături de care a ieșit campion în Liga 1, în sezonul 2010 - 2011. Alături de moldoveni a cucerit și Supercupa României. 

În februarie 2013, Laurențiu Buș bifa prima experiență în afara României. Acesta ajungea în Rusia, la Enisey, grupare pentru care a adunat 34 de apariții. În august 2014 s-a întors în România, la Rapid. Au urmat experiențe la Dunărea Călărași (august 2015 - ianuarie 2016) și ASA Târg-Mureș (ianuarie 2016 - august 2016), după care s-a transferat în Israel, la Ramat Hashoron. 

După numai câteva luni, în ianuarie 2017, revenea în fotbalul românesc, la FC Botoșani. A mai evoluat la Astra Giurgiu, Academica Clinceni și CSM Reșița. Din iulie 2021 joacă la Corvinul Hunedoara. 

Citește și: 

Marcel Răducanu îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să nu-l ignore pe Andreas Ivan: „Poate fi o soluție pentru România”

5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak", în ciuda faptului că ministrul a anunțat mărirea de 10 ori a amenzii pentru nerespectarea acesteia: „E în contradicție cu aerul european”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează