FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Laurenţiu Reghecampf a ajutat-o pe Steaua să facă un transfer: "Am vorbit şi cu el" » Nu renunţă la aducerea unor români la Al Hilal

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 21:45

Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că a vorbit cu Gabi Tamaş înainte ca acesta să semneze cu Steaua. Fostul antrenor al Stelei crede că internaţionalul român a făcut cea mai bună alegere. 

"E o soluţie foarte bună şi mă bucur că Gabi a ales Steaua. Am avut şi eu o discuţie cu el. Cred că e important ca el să revină şi la echipa naţională. Are parte de o echipă foarte bună, de un club bine organizat, cred că a făcut un pas important.

Este un jucător bun, care, în următorii ani, poate juca fără probleme la un nivel foarte înalt", a spus Reghecampf la DigiSport.

...despre posibilitatea de a aduce jucători români în Arabia Saudită: "Vom vedea la vară, pentru că atunci se fac cele mai bune transferuri. Ai timp să cauţi, ai timp să găseşti ce ai nevoie şi trebuie să ştii care este strategia clubului pentru sezonul următor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zizu
zizu  •  19 Ianuarie 2015, 09:52

am auzit o si pe matracuca de regheoaie ieri ca vezi doamne EA si BARBATU SU... nu au luat jucatori fiindca au super jucatori....,...astia doi dupa ce ca sunt rabunatori de numa numa,fac tot posibilul sa l ingroape pe negoita,se cred si buricul arabiei....uitand ca ptr arabi o camila e mai pretioasa ca ce spune matracuca,iar papitoiu daca era antrenor antrena in europa ,macar in liga a 2 a nu spulbera nisipul...

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  19 Ianuarie 2015, 08:31
Postat de p.rares pe 19 Ianuarie 2015, 02:00

Nu mai scapam de infatuatul asta si nevasta-sa, el le stie pe toate,el le aranjeaza pe toate,este cel mai mare antrenor.De aceea antreneaza la camile.

Corect, nu face Steaua un pas fara el, maine poimanine vom citi ca e consilierul lui Gigi...

p.rares
p.rares  •  19 Ianuarie 2015, 02:00

Nu mai scapam de infatuatul asta si nevasta-sa, el le stie pe toate,el le aranjeaza pe toate,este cel mai mare antrenor.De aceea antreneaza la camile.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează