FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ

Reghecampf: „Va fi greu pentru mine să iau decizii în anumite momente” + Ce jucători a remarcat

Laurențiu Reghecampf +12   FOTO
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 22:36 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 23:40

CS Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în play-off, oltenii impunându-se categoric, scor 3-0, în fața celor de la FC Argeș, care au jucat mai bine de 20 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Latovlevici.

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul oltenilor, s-a arătat mulțumit de jocul făcut de elevii săi, care au dominat de la un cap la altul confruntarea cu trupa lui Andrei Prepeliță. 

Scouter din Italia: „Noul Vlahovic este în România”
CSU CRAIOVA
Scouter din Italia: „Noul Vlahovic este în România”

Craiova, 7 din 7 în Liga 1

Oltenii au bifat cel de-al șaptelea succes consecutiv în Liga 1, iar Laurențiu Reghecampf este pentru prima dată când ajunge la o astfel de bornă în carieră.

„Trebuie să uităm cele șase meciuri de până acum, pentru că s-au terminat. Acum ne bucurăm pentru primul meci din play-off, un meci foarte bun. Trebuia să închidem jocul din prima repriză, pentru că am avut multe ocazii, faze frumoase. Îmi pare rău că la faza incredibilă a lui Marko nu a intrat mingea în poartă.

Sunt mulțumit de băieți, au recuperat foarte repede mingile, nu le-au dat nicio șansă adversarilor. Am avut puține emoții în minutul 44, dar în rest cred că am controlat jocul de la început până la sfârșit”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul întâlnirii din Bănie.

Reghecampf, impresionat de Gustavo: „Are simțul golului”

Brazilianul Craiovei traversează o perioadă foarte bună în carieră, marcând de la începutul anului 5 goluri, la care se adaugă și 3 pase decisive. Reghecampf are numai cuvinte de laudă la adresa elevului său, dar și așa consideră că Gustavo a irosit numeroase ocazii de a înscrie mai multe goluri și pune acest aspect pe lipsa concentrării.  

„Nu am termen de comparație, pentru că nu l-am avut jucător în altă perioadă, dar el este într-un moment foarte bun. Aleargă foarte mult, încearcă să se desprindă de adversari, este foarte periculos în spatele vârfului, apare în spațiile libere lăsate de jucătorii adverși. Este dificil să îl controlezi, iar în plus are simțul golului. Din păcate, și el ratează. Cu mai multă concentrare, cred eu că ar fi avut mai multe goluri”.

Dan Nistor este un jucător important, așa cum sunt și ceilalți. Pentru a avea șanse să te bați la un campionat ai nevoie de un lot foarte bine structurat. În momentul de față, îi avem pe Crețu care joacă foarte bine, pe Nistor care intră foarte bine, la fel și Bic, Roguljic șau Baiaram. Se întoarce și Elvir Koljic după o perioadă foarte grea și pas cu pas își revine la forma inițială. Va fi greu pentru mine să iau decizii în anumite momente, dar mai bine să am această problemă, decât să nu am ce alege. 
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Craiova țintește locul 2 după prima victorie în play-off

În urma succesului bifat contra celor de la FC Argeș, Craiova ajunge la borna 30 în clasament, la doar un punct în spatele celor de la FCSB, care au însă și un meci în minus. Reghecampf știe însă că pentru a spera la o poziție cât mai bună, echipa are nevoie de succes etapă de etapă, așa că următorul obiectiv este victoria la Voluntari.

„Nu o să fie ușor (n.r. să ajungă pe poziția a doua), dar trebuie să luăm partidă cu partidă. Să ne câștigăm punctele. Urmează un meci dificil la Voluntari, pe un teren care nu este perfect. Ne așteaptă o echipă puternică, solidă, deci trebuie să ne pregătim bine săptămâna aceasta, pentru a câștiga cele trei puncte”, a încheiat Reghecampf.

GALERIE FOTO CS Universitatea Craiova - FC Argeș 3-0

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+8 FOTO

FOTO: facebook.com/UCVOficial

Clasament play-off

VIDEO EXCLUSIV Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

Citește alte știri despre CSU Craiova

Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”
CSU Craiova
Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”
LPF a anunțat echipa ideală a sezonului regulat » Surpriză uriașă: lipsește Octavian Popescu
LIGA 1
LPF a anunțat echipa ideală a sezonului regulat » Surpriză uriașă: lipsește Octavian Popescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gruia
gruia  •  12 Martie 2022, 07:45

Gustavo are simtul golului dar rateaza mult... cum vine asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează