FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Scouter din Italia: „Noul Vlahovic este în România”

Atanas Trică (foto: Cristi Preda)
Atanas Trică (foto: Cristi Preda)

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 17:48 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 18:32

Atanas Trică (17 ani), nepotul marelui Ilie Balaci, și-a făcut apariția în echipa mare a Universității Craiova, iar evoluția avută în tricoul alb-albaștrilor l-a adus în atenția unui scouter italian.

Acesta a făcut o comparație uriașă, asemănându-l pe puștiul de doar 17 ani al oltenilor cu atacantul lui Juventus, Dusan Vlahovic. 

Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”
CSU Craiova
Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”

Atanas Trică, Vlahovic din România

Atacantul de la Universitatea Craiova a făcut pasul la prima echipă a clubului în primăvara lui 2021, în ultima etapă a sezonului regulat, antrenorul de atunci, grecul Marinos Ouzounidis, introducându-l pe teren în minutul 88 al confruntării cu Academica Clinceni. 

În cea de-a doua apariție în alb-albastru, Atanas a și reușit primul său gol în Liga 1. Acesta și-a trecut numele pe lista marcatorilor în victoria categorică din deplasarea de la Dinamo, scor 6-1.

Stefano Piro, scouter italian afiliat Federației de Fotbal de la Roma, a scris în raportul publicat în ediția tipărită a cotidianului Tuttosport despre Atanas Trică, folosindu-se de o comparație uriașă: „Noul Vlahovic este în România. Atenție la Atanas Trică, atacantul Universității Craiova născut în 2004”.

La doar 17 ani, Atanas are 1.91 metri, cu un centimetru mai mult decât Vlahovic, jucătorul cumpărat de Juventus în această iarnă. 

3prezențe are Atanas Trică în actualul sezon în tricoul Craiovei

VIDEO EXCLUSIV Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, impresionat de antrenorul unei rivale din play-off: „Un băiat foarte ambiţios, mă bucur foarte mult pentru el că a reuşit”

Îngrijorare la Universitatea Craiova! Staff-ul „luptă” cu mentalul și kilogramele în plus ale fotbalistului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Martie 2022, 22:24

...sa nu exageram...

doubleti
doubleti  •  11 Martie 2022, 20:25
Postat de Francisco Dascal pe 11 Martie 2022, 20:16

Voi(ziaristii sportivi) sunteti care stricati pe jucatorii tineri.

Vai de capul tau, cat de agramat poti fi.

doubleti
doubleti  •  11 Martie 2022, 20:24
Postat de Francisco Dascal pe 11 Martie 2022, 19:28

Hai gsp.istilor puneti un facsimil din cotidianul"Tuttosport"cu Stefano Piro si declaratia sa.Sunteti o sursa de Neincredere(mincinos) deci este nevoie de DOVADA pentru CREDIBILITATE.Publicati acest facsimil Astazi sau cel TARZIU maine.Astept(asteptam) cu nerabdare.Forzza GSP.

Ia de aici gustere, pentru tine si prietenii tai viermisorii de serviciu de la cantina mititelului. https://www.tuttosport.com/news/calcio/calciomercato/2022/03/11-90743303/tuttosport_a_caccia_di_talenti_il_nuovo_vlahovic_in_romania. Mancatori de ciocolata ce sunteti, numai venin si ura aveti in voi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează