FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf, impresionat de antrenorul unei rivale din play-off: „Un băiat foarte ambiţios, mă bucur foarte mult pentru el că a reuşit”

Laurențiu Reghecampf //Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf //Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 20:26 / Actualizat joi, 10 martie 2022 21:56

Universitatea Craiova primește în prima etapă din play-off vizita surprizei FC Argeș, echipă calificată în premieră în această fază a competiției.

  • Meciul Universitatea Craiova - FC Argeș este programat vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi, Look și Telekom

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianul argeșenilor, Andrei Prepeliță (36 de ani), primul adversar al său în partea a doua a campionatului.

Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”
CSU Craiova
Reghe anunță o revenire crucială la CSU Craiova: „A fost în Barcelona, n-a mai jucat de mult”

Reghecampf, aprecieri la adresa lui Prepeliță

După ce a obținut o calificare istorică în primele șase echipe ale campionatului, FC Argeș începe play-off-ul cu o deplasare dificilă în Bănie, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Chiar și așa, tehnicianul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, a avut numai cuvinte de laudă la adresa omologului său, tânărul antrenor al argeșenilor. 

Deși a fost contestat de fani, care au cerut demisia sa, Prepeliță a rămas la FC Argeș, acolo unde a reușit, în ciuda tuturor presiunilor, să califice echipa în play-off. 

Munca depusă la formația din Trivale a fost apreciată inclusiv de adversarii din Liga 1, care consideră că acesta a realizat un lucru extraordinar, atunci când nimeni nu mai dădea șanse echipei piteștene.

„El şi ca jucător a fost un băiat foarte ambiţios, un jucător care a performat la un nivel foarte bun. Ar trebui să aibă experienţa necesară. Mă bucur foarte mult pentru el că a reuşit, mai ales că a trecut printr-o perioadă dificilă, cu foarte mulţi oameni care au fost împotriva lui și tocmai de aceea v-am spus că ceea ce a făcut este ceva extraordinar”, a declarat Reghecampf înaintea partidei cu FC Argeș.

Nu trebuie să copiezi pe cineva, trebuie să îţi faci o strategie a ta, să faci ce îţi doreşti să devii ca antrenor şi să încerci să iei lucrurile care te-ar ajuta în carieră de la fiecare om cu care ai lucrat şi din experienţa pe care ai avut-o ca fotbalist. 
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

FC Argeș, surpriza din play-off

Calificarea lui FC Argeș, în premieră, în play-off-ul competiției, a surprins pe foarte multă lume, iar Laurențiu Reghecampf a transmis felicitări viitoarei adversare a oltenilor.

„Clar, a surprins pe toată lumea (n.r. că FC Argeş a ajuns în play-off), nici nu trebuie să mai întrebaţi. Probabil că şi ei au fost surprinşi de ceea ce au reuşit. Şi ăsta e adevărul. Te uitai la programul pe care îl aveau şi la ce se întampla la ei in curte... era foarte greu să reuşeşti ce au reuşit ei. De aceea eu am spus felicitări din inimă. Pentru toată lumea din fotbalul românesc era aproape imposibil să baţi FCSB, să te duci la Botoşani, să baţi în meci direct, unde Botoşani avea şi varianta unui egal. Nimeni nu cred că le dădea vreo şansă acestor băieţi”, a completat Reghe.

VIDEO Reghecampf şi Vătăjelu au prefaţat meciul cu FC Argeş

Citește alte știri

„Primă fabuloasă” la FC Argeș, după calificarea în premieră în play-off: „Problema nu este de bani”

Sorin Cârțu și-a depus candidatura pentru alegerile la care n-are rival

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  11 Martie 2022, 13:23

lasand la o parte atitudinea uneori aroganta a lui Reghe, aici chiar a vorbit frumos si la obiect, multumim pt aprecieri si sper sa va incurcam diseara! Respect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează