FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL Sorin Cârțu și-a depus candidatura pentru alegerile la care n-are rival

Sorin Cârțu / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Sorin Cârțu / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2022 11:27 / Actualizat joi, 10 martie 2022 13:04

Sorin Cârțu (66 de ani) a confirmat, joi dimineață, că își depune candidatura pentru funcția de președinte la Universitatea Craiova.

Deocamdată, Sorin Cârțu e singurul pretendent înscris în lupta pentru funcția de președinte. Se mai pot depune candidaturi până pe 15 martie, însă sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că e puțin probabil ca altcineva să mai intre în luptă.

Sorin Cârțu: „N-am nevoie de prezentare, lumea sporului mă cunoaște”

„Da, mi-am depus candidatura pentru președinția clubului. Nu sunt preocupat de campanie. În niciun caz nu vin cu o campanie de tip electoral, de tip politic. Nu încerc să mă prezint, lumea sporului mă cunoaște foarte bine. 

Urmăresc să facem lucrurile mai bine decât le facem la momentul actual. Ceea ce s-a întâmplat până acum la echipă a fost destul de bine, chiar foarte bine, cu excepția faptului că nu ne-am îndeplinit obiectivul major (n.r. - câștigarea campionatului)”, a spus Cârțu, la Pro X. 

Întrebat cu ce gânduri abordează alegerile de peste două săptămâni, „Sorinaccio” a fost sincer: „Am emoții ca pentru orice examen. Mă pregătesc”.

Cine poate candida pentru funcția de președinte la Universitatea Craiova

Conform informațiilor transmise de clubul din sudul țării, pentru funcția de președinte pot candida foști jucători sau foști antrenori ai echipei, dar și unul sau mai mulți fani ai clubului, care au strâns cel puțin 100 de semnături de la abonați. În plus, și acționarii pot desemna un candidat care să participe la alegeri.

Cum se vor desfășura alegerile la Craiova

Clubul a anunțat printr-un comunicat oficial că alegerile vor avea loc pe data de 26 martie 2022. Cei 4.107 abonați ai formației din Bănie sunt cei care vor putea să desemneze președintele pentru următorii doi ani.

Alegerile se vor desfășura într-un singur tur și vor fi validate dacă participă cel puțin 20% dintre alegători. În caz contrar, se vor anula și reprograma. Pentru a vota, fanii trebuie să aibă cel puțin 14 ani.

Universitatea Craiova îşi doreşte să demonstreze şi prin fapte ceea ce spunem cu toţii în ultimii nouă ani: suporterii Ştiinţei reprezintă raţiunea de a fi a Clubului! Am declarat tot timpul că ne dorim o mai mare implicare a acestora în viaţa administrativă a Universităţii Craiova şi considerăm că acum a venit momentul să trecem la fapte. 

- Comunicat Universitatea Craiova

VIDEO Laurențiu Reghecampf, după a șasea victorie la rând: „Așa trebuie să arate echipa noastră!”

Citește și alte știri de actualitate:

Îngrijorare la Universitatea Craiova! Staff-ul „luptă” cu mentalul și kilogramele în plus ale fotbalistului!

Sorin Cârțu nu-și face campanie pentru alegerile din Bănie: „Ce, trebuie să mă prezint? Să spun cine sunt sau ce fac?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
kuba
kuba  •  10 Martie 2022, 20:33
Postat de george_br pe 10 Martie 2022, 20:27

La astia zici ca-i priveghi! Deh... echipa cu suporteri multi si infocati...:))))))

:))) stai sa vezi in play off la meciurile de acasa, cum o sa se sea iarasi bilete moca la Regia Apa si Canal Dolj, Fabrica de Avioane si restul. :))) apoi o sa apara amaratii astia sa chitaie ca ei sunt ca qiqistii, milioane de fani :)))))

george_br
george_br  •  10 Martie 2022, 20:27
Postat de kuba pe 10 Martie 2022, 19:32

Am vazut ca Alin Seroni se tine dupa tine si te agita :))) in rest vesnicii mogoseni: dragos samfira aka potec si Inca 2-3 pe aici :)))

La astia zici ca-i priveghi! Deh... echipa cu suporteri multi si infocati...:))))))

kuba
kuba  •  10 Martie 2022, 19:33
Postat de george_br pe 10 Martie 2022, 19:31

Ailalti inca nu s-au intors din concediu...

Pai sunt in concediu pe Marte! Elon Musk a uitat sa trimita ceva nave sa ii Aduca inapoi.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează