FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu nu-și face campanie pentru alegerile din Bănie: „Ce, trebuie să mă prezint? Să spun cine sunt sau ce fac?”

Sorin Cârțu //foto: Imago
Sorin Cârțu //foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 20:35 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 21:12

Sorin Cârțu (66 de ani) a anunțat că își va depune o nouă candidatură pentru funcția de președinte la Universitatea Craiova. 

Acesta deține poziția menționată din anul 2019, iar actuala înțelegere expiră pe 15 martie. La cârma Craiovei, Sorin Cârțu, președintele clubului, este ajutat de președintele executiv, Marian Copilu, cel care s-a alăturat oltenilor în această iarnă. 

Cum a revitalizat-o Reghecampf pe CSU Craiova: „A trebuit să le arăt nuiaua!” + Mesaj pentru Dan Nistor: „I-am zis și după meciul de azi”
CSU Craiova - Farul 1-0
Cum a revitalizat-o Reghecampf pe CSU Craiova: „A trebuit să le arăt nuiaua!” + Mesaj pentru Dan Nistor: „I-am zis și după meciul de azi”

Sorin Cârțu își va depune candidatura pentru un nou mandat de președinte la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a declarat că își va depune o nouă candidatură pe data de 10 martie, iar în acest moment nu cunoaște detalii suplimentare despre existența unor contracandidați. Chiar și așa, acesta nu își face campanie în goana după voturi și își dorește ca persoana cea mai potrivită să conducă destinele echipei în perioada următoare. 

„Mâine (n.r. 10 martie) o să îmi depun dosarul. Nu știu dacă își depune cineva și nu mă interesează. Votantul să aleagă pe cine dorește să reprezinte Universitatea Craiova. Nu îmi fac nicio campanie electorală. Ce, trebuie să mă prezint? Să spun cine sunt sau ce fac? Sunt Sorin Cârțu și atât. Dacă nu mă votează, să voteze pe cine vor ei sau pe cine cred ei de cuviință. Nu știu dacă mai dorește cineva să candideze”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik. 

Cine poate candida pentru funcția de președinte la Universitatea Craiova

Conform informațiilor transmise de clubul din sudul țării, pentru funcția de președinte pot candida foști jucători sau foști antrenori ai echipei, dar și unul sau mai mulți fani ai clubului, care au strâns cel puțin 100 de semnături de la abonați. În plus, și acționarii pot desemna un candidat care să participe la alegeri.

Universitatea Craiova îşi doreşte să demonstreze şi prin fapte ceea ce spunem cu toţii în ultimii nouă ani: suporterii Ştiinţei reprezintă raţiunea de a fi a Clubului! Am declarat tot timpul că ne dorim o mai mare implicare a acestora în viaţa administrativă a Universităţii Craiova şi considerăm că acum a venit momentul să trecem la fapte. 
- Comunicat Universitatea Craiova

Cum se vor desfășura alegerile la Craiova

Clubul a anunțat printr-un comunicat oficial că alegerile vor avea loc pe data de 26 martie 2022. Cei 4.107 abonați ai formației din Bănie sunt cei care vor putea să desemneze președintele pentru următorii doi ani. 

Alegerile se vor desfășura într-un singur tur și vor fi validate dacă participă cel puțin 20% dintre alegători. În caz contrar, se vor anula și reprograma. Pentru a vota, fanii trebuie să aibă cel puțin 14 ani.

VIDEO CSU Craiova - Farul 1-0 // Laurențiu Reghecampf: „Așa trebuie să arate echipa noastră!”

Citește alte știri despre CS Universitatea Craiova

Federația Ucraineană de Fotbal mulţumeşte Craiovei după gestul oltenilor de la meciul cu Mioveni

Nuiaua lui Reghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1465921123425909
Mihai Maracineanu  •  10 Martie 2022, 11:41

pe langa alte "calitati" pe care le are domnul cartu o putem adauga si pe aceea de vajnic pazitor al cutiei de table a lui netoiu

kuba
kuba  •  10 Martie 2022, 07:01

:))) deci cei “6.000” de abonati mogoseni au “votat “ presedintele: Sorin Caârt. :)))

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  09 Martie 2022, 23:33

Sigur ca trebuie sa spui ce vrei sa faci, ce-ti propui. Daca nu, poti ramane presedinte onorific.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează