FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Federația Ucraineană de Fotbal mulţumeşte Craiovei după gestul oltenilor de la meciul cu Mioveni

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2022 15:53 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 16:41

Federația Ucraineană de Fotbal a ținut să le mulțumească celor de la CS Universitatea Craiova, după ce oltenii au purtat tricouri speciale, cu mesaje împotriva războiului din Ucraina, la meciul cu CS Mioveni.

Pe spatele tricourilor formației lui Reghecampf au fost scrise numele orașelor devastate de bombardamentele rusești, în locul numelor jucătorilor.

Garry Kasparov, recomandări urgente pentru liderii planetei: „Războiul lui Putin a intrat în următoarea etapă!”
Război în Ucraina
Garry Kasparov, recomandări urgente pentru liderii planetei: „Războiul lui Putin a intrat în următoarea etapă!”

Federația Ucraineană de Fotbal, mulțumiri pentru Universitatea Craiova

„Nu războiului! Mulțumim Universitatea Craiova”, a fost mesajul postat pe instagram de Federația Ucraineană de Fotbal.

La partida câștigată cu CS Mioveni, scor 1-0, oltenii au purtat tricouri speciale, cu mesaj pentru victimele războiului dictat de Putin în Ucraina. Pe lângă numele orașelor ucrainene devastate de pe spatele tricourilor, pe față a fost steagul Ucrainei și mesajul „No War” (n.r- Fără război).

De asemenea, și clubul ucrainean FC Kolos Kovalivka a transmis un mesaj de mulțumire oltenilor. „Mulțumit Universitatea Craiova”, au scris aceștia pe Instagram. 

Universitatea Craiova, gest de solidaritate față de poporul ucrainean

Astăzi nu este doar despre fotbal, ci și despre solidaritatea față de poporul ucrainean, aflat în fața pericolului extincției ca urmare a invadării Ucrainei de către forțele armate ale Federației Ruse. Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea. Astăzi este despre vecinii noștri și despre faptul că suntem, cu toții, alături de ei. Astăzi, Știința va intra pe teren cu gândul la ei. Vom evolua cu tricouri special personalizate cu numele celor mai importante orașe din Ucraina, în care mii de cetățeni ucraineni și-au dat viața pentru a-și apăra patria. Toate tricourile oficiale de joc ale Științei vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitație pe pagina oficială de Facebook a galeriei noastre. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supraviețuiască. Budʹ міцною, Україно 
– comunicat CS Universitatea Craiova

VIDEO CS Universitatea Craiova, tricouri speciale pentru victimele din Ucraina

Citește și:

Un fost sportiv din Belarus a plecat să lupte pentru Ucraina în războiul cu Rusia: „Sunt mulţi bieloruși care vor lupta de partea Ucrainei”

În plin război, selecționerul Ucrainei a primit o ofertă din Rusia: „Să-mi dea și o mitralieră, să trec mai întâi pe la Kremlin”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
4881697235244085
Alin Tutunaru  •  04 Martie 2022, 21:48

Gsp wake up, scorul a fost 3 0 pentru Universitatea Craiova nu 1 0

dansy
dansy  •  04 Martie 2022, 21:28

Numai “marele comentator” de la digi tv a luat in derâdere o eroare minora făcută in denumirea orașului Mariupol! Nu-ți crapă obrazul de rusine?Crezi ca era momentul sa faci mișto de o asemenea mică eroare d-le Angheluță?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează