FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

foto Imagini emoționante: Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a înscris primul său gol în Liga 1 și a izbucnit în lacrimi

Atanas Trică // Foto: Cristi Preda - GSP +19   FOTO
Atanas Trică // Foto: Cristi Preda - GSP

Articol de , - Publicat joi, 10 februarie 2022 22:12 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 23:13

Atanas Trică (17 ani), nepotul marelui Ilie Balaci, a izbucnit în lacrimi după ce a înscris primul său gol în Liga 1, în meciul câștigat en fanfare de Universitatea Craiova, scor 6-1, pe terenul lui Dinamo

Introdus în teren de Laurențiu Reghecampf în minutul 77, Atanas Trică a avut nevoie de doar 11 minute pentru a înscrie în poarta lui Dinamo. A fost primul gol în Liga 1 pentru nepotul lui Ilie Balaci, care a izbucnit în lacrimi imediat după ce a trimis cu capul în poarta alb-roșiilor.

Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea. Cum a fost surprins atacantul Universității Craiova în partida cu Dinamo
CSU CRAIOVA
Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea. Cum a fost surprins atacantul Universității Craiova în partida cu Dinamo

Atanas Trică: „Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama”

Atanas Trică a ținut să-i mulțumească antrenorului Laurențiu Reghecampf că a mizat pe el. Tânărul atacant i-a dedicat golul mamei sale, Lorena Balaci. 

+15 FOTO

Nu pot să descriu ce înseamnă, e primul meu gol în Liga 1 și sunt foarte fericit. Când am văzut că am înscris, n-am putut să mă opresc, am izbucnit în lacrimi, i-am mulțumit lui Mister pentru șansă. Să fiu sincer, am știut că intru și marchez. În fiecare seară visez că înscriu cu Dinamo, FCSB, CFR... 

Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama, a fost mereu alturi de mine, colegii mei de la Juventus Daco-Getica și tata, bunicul, fratele meu, toată familia. Îi dedic golul mamei mele. 

Ai mei nu prea îmi povesteau multe despre derby-urile cu Dinamo și FCSB, îmi spuneau să mă uit la imagini pe YouTube. A fost și azi un derby, galeriile au făcut un show incredibil. 

Îmi pare rău de situația lui Dinamo, dar noi ne-am văzut interesul.

Atanas Trică, atacant CSU Craiova

Atanas Trică a debutat anul trecut la prima echipă a Universității

Pe 26 mai 2021, la 16 ani și 11 luni, fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci, nepotul regretatului Ilie Balaci, a debutat în Liga 1 într-un meci de pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Atacantul de 1,91 metri înălțime debuta atunci într-un meci de seniori, sub privirile mamei și ale bunicii. După intrarea lui Atanas, publicul prezent pe „Ion Oblemenco” i-a strigat numele lui Ilie Balaci, bunicul lui „Ati”.

Citește și alte știri din Liga 1:

DDB s-a săturat! Forțează venirea unui nou antrenor, cu prețul plecării lui Iuliu Mureșan din club

Ce nu s-a văzut la TV » Fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorul: „Pleacă odată de aici!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
houri.10
houri.10  •  12 Februarie 2022, 08:50

Așteptăm înjurăturile fanilor EFM și pentru Atanas.... Pe bunicusau l-au făcut în fel și chip, pe toate legendele le-au umilit acești clovni.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  11 Februarie 2022, 09:26

S-a plasat si a marcat ca un mare atacant. Se vede ca are ADN-ul golului in sange. Daca o sa i se dea mai multa incredere si, implicit, minute jucate, aceasta mare speranta va deveni o certitudine.

paolo19
paolo19  •  11 Februarie 2022, 04:25
Postat de observator_federal pe 10 Februarie 2022, 23:54

Dacă juca la Fcsb, tânărul de 17 ani (și 191 cm!) care a debutat cu gol în Liga 1, ar fi fost în toate întrebările adresate "oamenilor de fotbal" care, vrând nevrând, ar fi admis că este cel mai etc. și că, obligatoriu, Gigi va lua o grămadă de bani pe el. Băi, dar fiindcă nu joacă la Fcsb, nimeni nu se va entuziasma, nici măcar ȘTIINDU-SE că este nepotul marelui Ilie Balaci!! Semnalul l-a dat, în transmisia directă a meciului, comentatorul plictisit Grădinescu, cel căruia doar scandările galeriei craiovene i-au "reamintit" al cui nepot este tânărul fotbalist intrat în teren (dar care, nu-i așa? nu este fecesebist...)

Asa e viața, când mananci praz de dimineață...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează