FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea. Cum a fost surprins atacantul Universității Craiova în partida cu Dinamo

Jovan Markovic în duel cu Baptista Aloe // Foto: Cristi Preda - GSP +19   FOTO
Jovan Markovic în duel cu Baptista Aloe // Foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 21:33 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 23:15

Jovan Markovic (20 de ani), titular în partida cu Dinamo în absența lui Elvir Koljic, pare să aibă din nou probleme cu greutatea.

Tragerea de tricou a lui Baptiste Aloe, fundașul central care a debutat în tricoul „alb-roșiilor” împotriva Universității, l-a dat de gol pe Jovan Markovic, care a etalat o siluetă improprie unui fotbalist profesionist. Nu este prima dată când tânărul atacant, care a debutat la echipa națională toamna trecută, sub comanda lui Mirel Rădoi, are probleme cu greutatea.

E oficial: Dinamo are cea mai slabă apărare din ISTORIA clubului!
Dinamo - CSU Craiova
E oficial: Dinamo are cea mai slabă apărare din ISTORIA clubului!

Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea

Markovic avea aproape o sută kilograme la sfârșitul sezonului trecut, în care fusese împrumutat la Clinceni. În vară, înainte să se întoarcă la Craiova, a făcut eforturi să ajungă într-o formă bună și a slăbit 13 kilograme.

Acum, Jovan Markovic iese din nou în evidență prin condiția sa fizică ce lasă de dorit.

+15 FOTO

Fostul internațional Basarab Panduru l-a taxat dur în trecut pe Markovic pentru forma sa. 

Să rupi mâncarea deja de la 20 ani de ani... Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mănânci ce vrei dacă eşti sportiv. 

Eu repet, nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem. Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia să se potolească în privința mâncării. Poate i-au zis de 2-3 ori, iar după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate, ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2.000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită

Basarab Panduru, fost internațional, în aprilie 2021

Citește și alte știri din Liga 1:

Portarul lui Dinamo s-a făcut de râs cu CSU Craiova: două gafe de începător

Iftime, declarația serii: „Îl aștept pe Edjouma înapoi la Botoșani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
pamparam21
pamparam21  •  11 Februarie 2022, 08:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cip1978
cip1978  •  11 Februarie 2022, 00:35

Fotbalist "profesionist", ce mai ...

raspunzel
raspunzel  •  10 Februarie 2022, 23:59
Postat de observator_federal pe 10 Februarie 2022, 23:49

Anii trecuți presa vorbea la fel de elogios despre Man, Coman, Tănase, Moruțan... Nimic despre Mitriță, Băluță, Mihăilă... Acum presa vorbește despre Pompescu, Eanis Stoica și... și ce dacă?

Poate nu ai citit tu despre Mihaila si Mitrita ...numai de cate ori a declarat GG ca vrea sa-i cumpere :)) Iar Man ... cred ( si sigur nu ma insel) ca e jucatorul roman plecat pe cea mai mare suma de transfer din Romania ! Dar tot nu inteleg obsesia ta ... crezi ca din cauza lui Tavi Popescu si a lui Cordea nu-i lauda presa pe favoritii tai de la CSU? Sau crezi ca e un numar limitat de transferuri din Romania si le acapareaza FCSB pe toate?? Sau crezi ca Markovic se transfera undeva afara cu burta aia? Stai linistit ca or sa mai plece jucatori de la CSU afara pe sume bune ...doar ca ma indoiesc ca Markovici o sa fie unul dintre ei :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează