FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf despre plecarea lui Bourceanu: "Şi eu aş pleca dacă aş avea ofertă avantajoasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 19:40

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu crede că echipa sa va avea mari probleme în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului dacă Bourceanu şi Tătăruşanu pleacă în această iarnă.

"Mă bazez pe toţi jucătorii, indiferent că Tătă a semnat cu altă echipă. Aşa cum eu sînt antrenor şi aş merge la altă echipă dacă aş avea o ofertă mai avantajoasă, aşa e şi în cazul jucătorilor. Nu trebuie judecaţi. 

Dacă pleacă Bourceanu şi Tătăruşanu, Steaua îşi poate îndeplini obiectivele fără probleme, nu stăm în nici un jucător. Au plecat de la Steaua alţi jucători mai importanţi.

Eu cu MM am vorbit cu patronul, ştie ce i-am propus, el trebuie să hotărască", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
plischi
plischi  •  30 Ianuarie 2014, 07:30

sigur ca atunci cand incerci sa-ti faci curaj intr-un cadru intim lucrul este de inteles, mai sensibila pare situatia atunci cand faci totul in public, cu speranta ca vei primi incurajari de la club, de la fani, de la poarta samd. steaua pare favorita la titlu, dar ca sa-ti manifesti siguranta ca il vei obtine trebuie sa stapanesti bine frica.

jony1973
jony1973  •  30 Ianuarie 2014, 04:54

Reghe are dreptate. Stie ca tot jocul Stelei se bazeaza pe "energizantele" preparatorului fizic german. Asa ca daca celelalte echipe din Liga I nu le folosesc, Steaua va avea un mare avantaj din punct de vedere fizic si nu va conta plecarea lui Bourceanu (va fi inlocuit de orice jucator care sub influenta "energizantelor" va alerga la fel de mult)

cracker
cracker  •  30 Ianuarie 2014, 02:54
Postat de andy56 pe 30 Ianuarie 2014, 01:53

ADEVARAT GRAIESTI! Si eu cred ca toate arogantele astea se intorc impotriva lor mai repede decat sperau ei insisi! In fapt, echipa stiaua este intocmai imaginea patronului ei! ALA CARE DANSA LA TOATE NUNTILE (si platea televiziunile sa-i faca prim-planuri) CA ACUM SA AIBA "DURERI INSUPORTABILE DE SPATE"......... INTELEG SA AIBA IN C-U-R da' la cervicala?!? AROGANT A FOST AFARA, AROGANT E SI DUPA FILEU, iar echipa ce-o pastoreste (sic), VA INCEPE SA URLE CAT DE CURAND VAZAND CA NICI CU FLUIERASII N-OR SA MAI POATA CASTIGA! De-abia il astept pe mimi sa ne vorbeasca despre cum va fi furata "cea mai mare echipa din constelatie" (UCL 23 pour les connoisseurs )

Ia un DISTONOCALM cu putina APA RECE, ca te-ai incins prea tare :)). ATOTSTIVUITORULE care le cunosti tu pe toate.VIATA ta se invarte intre STEAUA si chatul GSP.Du-te afara RESPIRA putin aer CURAT ca te-ai INTOXICAT.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează