FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam, atacat după despărțirea de FCSB: „Pe mine m-a deranjat de multe ori. Avea niște reacții...”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 18:47 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 19:38

Laurențiu Reghecampf spune că l-a chemat pe Helmut Duckadam aproape de echipă în momentul în care antrena la FCSB. 

Duckadam și-a anunțat demisia din funcția de președinte de imagine de la FCSB. A declarat că se simte neglijat și că singurul antrenor care i-a cerut sfatul a fost Ilie Stan. Reghecampf îl contrazice. 

Reghecampf: „Pe mine m-a deranjat de multe ori”

„Toți au încercat să îl susțină pe Helmuth. Eu știu foarte bine câte lucruri a făcut Gigi... Clar este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Steaua. Helmut e un om foarte corect. Pe mine, ca antrenor la Steaua, m-a deranjat de multe ori, prin analizele lui.  Dar eu îl chemam alături, el vorbea cu mine tot timpul, eu l-am luat cu mine în avion în deplasări. 

Avea niște reacții, l-a criticat pe Tătărușanu de mai multe ori. I-am zis să vină alături de noi, să ofere sfaturi. Întreabă-l să vezi dacă eu mint. De câte ori nu l-am chemat la masă, a venit cu noi în avion, cu soția lui. Tătă e un om foarte corect și s-a simțit foarte jignit atunci. Pentru mine el era cel mai important jucător, am zis că n-ai cum să schimbi portarul la fiecare etapă”, a povestit Reghecampf la Fotbal Club, de la Digi Sport. 

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește și alte știri despre familia Reghecamf:

EXCLUSIV S-a rupt relația dintre Burleanu și Reghecampf: „Am fost omul care a pus umărul la instalrea lui, chiar adânc și puternic”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică pentru Ganea: „Un marginalizat! Bine că i-am lăsat bani de benzină ca să meargă la emisiuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
xxrapi
xxrapi  •  17 Iunie 2020, 17:35

Pacat! Domnul Duckadam ,pentru ca este un d0mn, nu poate fi atacat de un om care face dintr-o familie ,cel putin zis,certareata, si nu un fost fotbalist, mai mult sportiv cu mingea , fata de El. Familia Reghe,OPRI-VA-TI! P.S. Ana ,am scris bine?

189254898748309
Claude SH  •  17 Iunie 2020, 10:38

Reghecampf vorbește de Duckadam??? A fost jignit de analizele lui tocmai marele Tatarusanu??? Spre deosebire de Duckadam, marele Reghecampf s-a făcut remarcat la acel meci al Naționalei de la București când jucase cu Danemarca, pasa la adversar care a dat gol, bineînțeles ca el nu a mai fost convocat. Tatarusanu chiar dacă e la Lyon încă nu a dovedit ca e mare fotbalist, e doar fotbalist. Nu ai voie sa fii supărat pe Duckadam

cristoforo
cristoforo  •  17 Iunie 2020, 10:12
Postat de davveire pe 17 Iunie 2020, 03:02

pe scurt ,daca Dukadam era barbat nu avea ce cauta la Fcsb -Steaua ,si daca tot a luat atatia ani bani degeaba si era barbat ,din nou ,mai bine tacea , un om care spune ca multumeste pt tot si apoi *** e un om de nimic ,numai jj stie cate sute de mii de euro a bagat in el ,in final ,un om de nimic ,caracter zero ...

Mostra de gigist prost. :))) Ce exprimare de 2 bani! Ce idei! Ce penibil!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează