FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV S-a rupt relația dintre Burleanu și Reghecampf: „Am fost omul care a pus umărul la instalrea lui, chiar adânc și puternic”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:15

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai bine cotați tehnicieni români la ora actuala. Antrenorul celor de la Al Wasl a fost pe lista lui Răzvan Burleanu, pentru a prelua echipa națională, când acesta a candidat pentru șefia FRF. Dar planurile din culise nu s-au mai respectat.

Cel puțin așa a susținit Anamaria Prodan la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”. "Eu cu Mircea Sandu am fost familie. Cu Burleanu? Nu știu... Cum a catalogat Burleanu prietenia noastră. Eu am fost omul care a pus umărul la instalarea lui, chiar adânc și puternic. Mi-aduc aminte că în fiecare discurs al lui Burleanu vorbea de Laurențiu Reghecampf la națională", spune impresarul.

Ea dă detalii despre cum a aflat că planul Reghecampf la națională a picat. Totul s-a întâmplat în ziua meciului amical România-Argentina de pe Arena Națională, din martie 2014, la câteva zile după ce Burleanu ieșea președintele FRF.

"Am fost împreună la un meci, cu Pițurcă antrenor. Am stat cu Burleanu, unu lângă altul, dar la pauză el îl reconfirmă pe Pițurcă... Și de atunci e «Bună ziua, bună ziua». Dar într-o bună zi aș vrea să-l întreb de ce?! Din pură curiozitate. Reghecampf o să ajungă într-o zi la echipa națională pentru că merită. O să-i vină rândul și lui acolo", a mai declarat Anamaria Prodan.

"O să vină și momentul ăla, în care o să fiu antrenorul echipei naționale"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wasl

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ANAMARIA PRODAN

CITEȘTE ȘI:

Vestea momentului în Liga 1! Propunerea lui Răzvan Burleanu: spectatori pe 10% din capacitatea stadioanelor!

Burleanu: „Echipa riscă să fie scoasă din competiție” » Becali: „Du-te, bă, de-aici! Ăștia gândesc cu fundul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mafa
mafa  •  16 Iunie 2020, 21:40

Atata timp cat íi vei fi sotie nu va ajunge niciodata la nationala....pariu.

1883284875259421
Marius Guta  •  11 Iunie 2020, 12:06

Întotdeauna am considerat ca cei mai inculți jurnaliști sunt cei care scriu despre fotbal, aidoma publicului țintă. Articolul de față o confirnă: "unul dintre antrenorii CEI mai bine cotați... ". Corect este "unul dintre antrenorii CEL mai bine cotați", dar sunt sigur ca nu veți înțelege. O zi buna și puneți mână pe carte ÎNAINTE de a va apuca de scris.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Iunie 2020, 11:29

Hai sa fim seriosi !! Ce sa caute Reghecampf la nationala ?? El stie doar sa antreneze la Fcsb cu cei mai buni fotbalisti din tara, in rest, pe unde a mai fost, a dezamagit profund. Cand ai in tara antrenori ca Hagi, Petrescu, iar afara pe Olaroiu si Lucescu, nu poti sa-dai pe mana lui Reghecampf echipa nationala !! Trebuie sa fii inconstient !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează