FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Laurenţiu Reghecampf le spune steliştilor de ce jucători au nevoie » Numele fotbaliştilor care ar schimba faţa echipei!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 18:26

Laurenţiu Reghecampf antrenează în Arabia Saudită, la Al Hilal, dar nu vrea să se despartă de Steaua, măcar la nivel declarativ, şi le spune oficialilor din Ghencea ce jucători trebuie să aducă pentru a întări echipa în vederea participării în grupele Ligii.

Tehnicianul care a cîştigat două titluri cu roş-albaştrii crede că Steaua are nevoie de doi fundaşi, unul lateral şi unul central, şi a dat numele a cîtorva fotbalişti pe care i-ar vedea la Steaua.

"Steaua trebuie să aducă un fundaş lateral şi un fundaş central. Filip joacă foarte bine pe postul pe care e folosit. Dacă e să vină Guilherme, nu-l văd să joace în banda stîngă, pentru că acolo o fac foarte bine Latovlevici şi Toşca. Luchin şi Hamza ar fi jucători utili pentru Steaua", a spus Laurenţiu Reghecampf la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
blatistu49
blatistu49  •  05 August 2014, 09:21

11 fotbalisti astia sint mascarici trisori la orce contact simuleaza

gicutzu69
gicutzu69  •  05 August 2014, 09:02
Postat de aius pe 05 August 2014, 08:10

tie ti-ar fi placut reghe,sa se bage altul peste tine?ai plecat,ramai draq acolo,si lasa omul in pace! si nici macar nu tin cu steaua,dar asa ceva nu se face!

Ai dreptate,de ce nu-si vede de treaba lui?

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  05 August 2014, 08:58

======ONE WAY ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9====== ===RO ====S.S.-Sportul Studentesc =====ONE way =======ROmanid (dinamo citit invers) =========RO.S.S.ONE.RO

Vezi toate comentariile (37)
Comentează