FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Din Dubai, Laurențiu Reghecampf transmite un mesaj clar în conflictul CSA - FCSB și problema arenei din Ghencea

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 12:03

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), fostul antrenor al lui FCSB, în prezent în Dubai, la Al-Wasl, e ultimul nume care se implică în bătălia de la distanță dintre Gigi Becali și Armată.

Reghecampf, care a cucerit două titluri alături de FCSB din postura de antrenor, percepe echipa lui Becali drept continuatoarea vechii echipe.

„Eu nu am simțit absolut nimic, n-am simțit că s-ar fi pierdut ceva (n.a - referitor la conflictul identitar cu CSA Steaua). E aceeași echipă! Nu s-a schimbat absolut nimic. E o problemă juridică, una care se va rezolva.

Să sperăm că cei de la CSA vor ține echipa pe care o au, dar va fi foarte greu să ajungă la cota pe care FCSB o are în momentul de față. Mă refer în special la punctajul pe care FCSB îl are în cupele europene”, a afirmat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf: „Banii vin din buget, ar trebui să joace toată lumea în Ghencea ”

„Dacă stadionul din Ghencea e în proprietatea Armatei, cu siguranță că FCSB nu va juca niciodată acolo. Dar ar trebui ca stadionul să fie pentru toată lumea, nu doar pentru o echipă. Banii vin din bugetul național, deci ar trebui ca de acest stadion să beneficieze toată lumea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Pro X. 

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB:

Mircea Lucescu, enervat de Basarab Panduru: „Să spui așa ceva nu suport!”

FCSB, fără antrenor în lupta pentru titlu?! Gigi Becali trebuie să ia URGENT măsuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mario78a
mario78a  •  21 Mai 2020, 16:23

Update mister Reghe, era o problema juridică care sa rezolvat! Steaua e una singura și joaca în Ghencea!

alex_1973
alex_1973  •  21 Mai 2020, 15:14

Nenea Reghe te rog sa ai mai mare grija de nevasta decat de CSA .***.Si asa te cam rade lumea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  21 Mai 2020, 15:12
Postat de Traian Pavelescu pe 21 Mai 2020, 13:31

Evident, indiscutabil, Steaua este acum FCSB și va redeveni Steaua imediat ce coșmarul totalitar al MApN se va fi terminat și România va deveni o democrație reala, adevarata membra a UE! In UE nu mai exista nicio țara care sa mai permită amestecul in sportul profesionist al relicvelor perimate ale stalinismului sportiv, precum cluburile armatei și miliției CSA și Dinamo! Romania va trebui sa devină cu adevărat o democrație UE, nu exista alta opțiune! Deci evident, incontestabil Steaua este acum FCSB și va redeveni Steaua in curând!

Alt spalat pe chreier.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează