FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, fără antrenor în lupta pentru titlu?! Gigi Becali trebuie să ia URGENT măsuri

Contractul lui Bogdan Vintilă cu FCSB expiră pe 30 iunie +6   FOTO
Contractul lui Bogdan Vintilă cu FCSB expiră pe 30 iunie

Articol de , - Publicat miercuri, 20 mai 2020 22:54

FCSB rămâne fără antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani) în iulie, când vor fi meciurile decisive pentru titlul în Liga 1. Contractul tehnicianului expiră pe 30 iunie.

Un jucător din trei devine liber la 1 iulie, într-un moment în care sezonul se va afla în punctul cel mai important, cu partidele care vor hotărî campioana, locurile europene și retrogradatele. Există însă și alți angajați ale căror înțelegeri expiră în timpul ultimelor etape. FCSB va continua fără antrenor dacă Becali nu îi va prelungi contractul lui Vintilă.

Bogdan Vintilă rămâne fără contract

Fostul portar e angajat până la 30 iunie. Stagiunea ar trebui să fie reluată pe 12 iunie, conform planului pe care l-au pregătit FRF, LPF și cluburile, și ar dura până la jumătatea lunii iulie, cu mai mult de două săptămâni după expirarea acordului dintre Vintilă și FCSB. Actualul tehnician a fost angajat în august 2019, într-un moment în care roș-albaștrii se aflau mai aproape de locurile retrogradabile decât de titlu, și a readus echipa în lupta pentru campionat.

În afara lui Vintilă, FCSB l-ar pierde și pe secundul acestuia, Ovidiu Petre. El e angajat ca analist, fiindcă nu are licență de antrenor, însă a funcționat ca asistent al lui Bogdan. Ovidiu a făcut parte din formula Stelei care a jucat semifinală în Cupa UEFA în 2006 și și-a început în toamna anului trecut cariera de „allenatore".

Nici el, nici Vintilă nu au cote care să le permită să spere că vor obține joburi mai bune în perioada următoare, așa că Becali ar trebui să îi păstreze ușor. „Principalul" câștigă 5.000 de euro lunar la FCSB și nu există vreun salariu mai mic al vreunui tehnician în tot campionatul.

FCSB se va despărți, oricum, de câțiva jucători: Bălgrădean a semnat cu CFR, Momcilovic va deveni liber, Adi Popa o să revină la Reading. Planic susține că ar putea pleca gratis și el, chiar dacă Gigi și oamenii lui pretind că sârbul ar mai fi legat de club încă un sezon de acum înainte. Alți fotbaliști pe care Becali i-ar da: Gnohere și Stan. Pentru atacantul francez, dorit de Poli Iași, patronul ar vrea 500.000 de euro! 

25 de meciuria adunat Vintilă pe banca FCSB. Când a fost angajat, el lucra cu copii într-un mic club din București, după ce fusese demis de la Metaloglobus, din divizia secundă

3 antrenoria rulat FCSB de când a început sezonul: Bogdan Andone, Vergil Andronache și Bogdan Vintilă. Andronache a fost interimar, a asigurat doar trecerea către un nou "principal"

VIDEO Imagini de la antrenamentele FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

Gigi Becali, reacție dură după ce FCSB a fost INTERZISĂ pe „Arcul de Triumf” » Cui îi cere să intervină în scandal + decizia Senatului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mcvyper
mcvyper  •  21 Mai 2020, 14:43
Postat de Daniel Cristi Chitu pe 21 Mai 2020, 12:05

1.Atata timp cat FCSB s-a folosit de palmaresul echipei CSA Steaua Bucuresti ilegal, folosindu-se de toate beneficiile rezultate din acesta, inclusiv din vanzarea jucatorilor, cam ar trebui sa plateasca o cota parte catre Steaua.Una e sa fii cap de serie la tragerea la sorti si alta pe poz 4. Unul e pretul pentru jucatorul de la Poli Iasi si altul de la Steaua. Marca, palmaresul face aceasta diferenta. 2.FCSB e o echipa nou infiintata deci nu are ce cauta in Liga I ci in Liga a IV-a. 3. De acord ca Steaua trebuia retrogradata dar nu in Liga a IV-a ci Liga a II-a . 4. Intrucat fraudulos s-a transmis palmaresul Stelei in dreptul FCSB, LPF si FRF sunt partase la aceasta incalcare a hotararii judecatoresti definitive fapt pentru care acestea trebuie sa plateasca in solidar cu FCSB despagubirile cuvenite Stelei.

Cap de serie a fost datorita rezultatelor, nu a palmaresului. Vinde la un pret mare, dar si cumpara mai scump; tot rezultatele iti vand jucatorii, palmaresul atrage dar nu si vinde. Cati bani a facut CSA-ul de cand a redobandit? Ce echipa de traditie poti spune ca este momentan in liga 1? Nu clone sau cu situatii juridice complicate.

sexilianul
sexilianul  •  21 Mai 2020, 14:38

paguba-n ciuperci....

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  21 Mai 2020, 14:30
Postat de Daniel Cristi Chitu pe 21 Mai 2020, 12:07

1.Atata timp cat FCSB s-a folosit de palmaresul echipei CSA Steaua Bucuresti ilegal, folosindu-se de toate beneficiile rezultate din acesta, inclusiv din vanzarea jucatorilor, cam ar trebui sa plateasca o cota parte catre Steaua.Una e sa fii cap de serie la tragerea la sorti si alta pe poz 4. Unul e pretul pentru jucatorul de la Poli Iasi si altul de la Steaua. Marca, palmaresul fac aceasta diferenta. 2.FCSB e o echipa nou infiintata deci nu are ce cauta in Liga I ci in Liga a IV-a. 3. De acord ca Steaua trebuia retrogradata dar nu in Liga a IV-a ci Liga a II-a . 4. Intrucat fraudulos s-a transmis palmaresul Stelei in dreptul FCSB, LPF si FRF sunt partase la aceasta incalcare a hotararii judecatoresti definitive fapt pentru care acestea trebuie sa plateasca in solidar cu FCSB despagubirile cuvenite Stelei.

Respect! Așa o să și fie. Stai să vină deciziile finale și irevocabile. Până și LPF va trebui să acționeze împotriva clonei lui Gigi. Însă cea care va acționa cu cea mai mare forță va fi UEFA. Ei îi vor da în judecată pt înșelaciune, însușirea de foloase nemeritate. FC FCSB e ca și falimentara.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează