FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

Gigi Becali vrea un atacant la FCSB +6   FOTO
Gigi Becali vrea un atacant la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 19:31

Atacantul francez Harlem Gnohere (31 de ani) este intrat în dizgrația lui Gigi Becali, iar patronul FCSB i-ar fi găsit deja înlocuitor: Rivaldinho.

FCSB caută un atacant care să concureze cu Adi Petre, după ce Gigi Becali a declarat că Gnohere, care l-a jignit pe patron și nu a acceptat înjumătățirea salariilor, nu va mai juca la echipă, chiar dacă mai are contract până în 2021.

FCSB în vrea pe Rivaldinho

FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

Astfel, se pare că Gigi Becali s-ar fi orientat către Rivaldinho, atacantul brazilian de la Viitorul, echipă cu care patronul FCSB a făcut mai multe afaceri în ultimii ani, anunță sport.ro. Fiul lui Rivaldo este dorit de mai multe echipe, din Rusia și China, iar Gică Hagi ar fi de acord să-l lasă se plece, dorind în schimb 500.000 de euro.

 

800.000 de euroeste cota lui Rivaldinho

În acest sezon, Rivaldinho are 18 meciuri și 7 goluri, fiind unul dintre jucătorii de bază de la Viitorul. De-a lungul carierei, atacantul brazilian a jucat la Mogi Mirim, Boavista, Piraciaba, Sport Club Internacional, Payasandu, Dinamo și Levski Sofia.

La Viitorul a venit în ianuarie 2019, de la Levski, sub formă de împrumut, iar în vară a fost cumpărat definitiv.

Rivaldinho, trecut dinamovist

Brazilianul a ajuns în România în februarie 2017, când a semnat cu Dinamo. A rezistat însă numai un an în „Ștefan cel Mare”, fiind transferat de Levski Sofia. După un an petrecut în Bulgaria, Rivaldinho a revenit în Liga 1, la Viitorul, unde a reușit să impresioneze sub comanda lui Gică Hagi.

37 de meciuriare Rivaldinho la Dinamo. A marcat de 6 ori

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, reacție dură după ce FCSB a fost INTERZISĂ pe „Arcul de Triumf” » Cui îi cere să intervină în scandal + decizia Senatului

Gigi Becali ia măsuri contra Stelei: „Vă promit că nu va promova!” » Replică pentru Victor Pițurcă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  21 Mai 2020, 13:35

Rivaldinho a reusit sa impresioneze? Cand?

creeperno
creeperno  •  20 Mai 2020, 22:59

Mda bine presteaza jucatorii aia de n-ati mai luat titlu de nu stiu cand

tiberiu33
tiberiu33  •  20 Mai 2020, 21:46
Postat de thewinner pe 20 Mai 2020, 21:41

nici vorba. avem un lot cu jucatori ce nu au salarii exagerate fatza de ce presteaza. la majoritatea de care vrem sa scapam oricum le expira contractul in 30 iunie 2020. deci ghinion,cheltuielile sunt minimale. oricum te pufneste rasul cand un gun88oi inuman ca si poison spune ca avem daor 15 jucatori in lot(deci bani pentru salarii putini) si un alt *** aka tu spui ca,cheltuiem prea mult pentru salarii? pai ori prea mult ori prea putin,nu poate sa fie ambele.

'' avem un lot cu jucatori '' vorbesti de zici ca esti cel putin patron la fcsb ciulini netaiati

Vezi toate comentariile (14)
Comentează