FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali ia măsuri contra Stelei: „Vă promit că nu va promova!” » Replică pentru Victor Pițurcă

Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze +6   FOTO
Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 12:56

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce Victor Pițurcă, fost antrenor al echipei sale, a cerut ca FRF s-o promoveze direct în Liga 2 pe CSA Steaua, club aflat acum în Liga 4.

Gigi Becali spune că nu este de acord cu ideea fostului selecționer și spune ca a intentat un proces la TAS prin care vrea să ceară interzicera promovării militarilor.

„Păi, s-o mute el! Păi dacă a cerut Pițurcă... Și eu pot să cer să mă bage în liga din Anglia. Pițurcă cere... Trebuie să ceri lucruri normale. Dacă ceri lucruri anormale, nu te bagă nimeni în seamă. 

O să vedeți că CSA Steaua are un proces la TAS, în care noi am contestat dreptul ei de a promova. Ea nu are voie să promoveze. Are voie doar în Liga a 4-a! Se va anula promovarea în Liga 3. E echipă din bani publici și nu ai voie să promovezi. Ar fi discriminare.

Lumea nu înțelege că istoria înseamnă continuitate. Cum să înțeleagă ce spun eu acum? CSA nu are voie să promoveze conform legilor europene. Vă promit că nu va promova”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Situația în Liga 4:

  • Steaua e lider în Liga 4, cu 54 de puncte în 18 meciuri
  • Echipele din Liga 4 vor începe pregătirile în mod organizat de la 1 iunie; Recomandarea FRF este ca sezonul regulat, dar și play-off-ul, să se încheie până la 31 iulie;
  • Barajul de promovare în Liga 3 va avea loc începând cu 4-5 august; Meciurile de baraj vor fi disputate între trei asociații județene, nu între două, cum era stabilit inițial;
  • O decizie oficială în acest sens va fi luată la sfârșitul lunii mai.

Citește mai multe știri despre Steaua: 

Victor Pițurcă cere ca FRF s-o bage pe Steaua direct în Liga 2! » Când ar fi dispus să preia echipa

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  27 Mai 2020, 17:43
Postat de breitner pe 20 Mai 2020, 08:14

Dar gramada de echipe sustinute de primarii nu sunt tot din bani publici?

Ba da, e competitie neloiala, unii cu bani de acasa, iar altii cu bani de la stat, dar momentan asta-i cea mai mica problema a lui. Ar fi problema unora care se chinuie cu banii, gen Dinamo-Negoita, dar voi sunteti toata ziua, 24 din 24h, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  27 Mai 2020, 17:40
Postat de Alexandru Stefan pe 19 Mai 2020, 21:26

Până și GB recunoaște că sunt două echipe diferite. "Mă afectează doar coeficientul UEFA, pentru că au câştigat Cupa Campionilor Europeni. Atât mă afectează, altceva nu mă afectează", a mai spus patronul FCSB-ului. Ce nu inteleg este lipsa de reacțiea FRF. Palmaresul echipei Steaua București este împărțit, de către instanță, între CSA și FCSB. Poate FRF poate demonstra în prezent cum a promovat FCSB în liga 1,cum reprezintă sau a reprezentat FCSB în campionatul intern clubul CSA , cu acte. M-am săturat de declarații. FRF și LPF pot elucida misterul legat de asocierea din prezent dintre FCSB și CSA, cu acte. Daca nu, FCSB ar trebui retrogradata.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  20 Mai 2020, 08:14

Dar gramada de echipe sustinute de primarii nu sunt tot din bani publici?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează