FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Reghecampf și-a schimbat planurile » Când are loc întâlnirea decisivă cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago
Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 13:49 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 14:18

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) va avea duminică o întâlnire decisivă cu Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, care vrea să-l demită pe antrenor.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Laurențiu Reghecampf și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Acesta trebuia să meargă duminică la Cluj, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, dar va merge la Craiova pentru o discuție cu Mihai Rotaru.

Relația Rotaru - suporteri stă pe un butoi de pulbere! Fanii Craiovei, înfuriați de situația lui Reghecampf
CSU CRAIOVA
Relația Rotaru - suporteri stă pe un butoi de pulbere! Fanii Craiovei, înfuriați de situația lui Reghecampf

Reghecampf, discuție decisivă cu Mihai Rotaru

Duminică este reunirea echipei, iar luni e programat primul antrenament. Astfel, Rotaru și Reghecampf vor ca duminică să ajungă la o înțelegere.

Antrenorul e decis să se prezinte la antrenamentele echipei și nu vrea să plece. Mai exact, nu e de acord să plece gratuit.

Contractul lui conține o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Rotaru a încercat să negocieze cu tehnicianul și joi a fost aproape să-l convingă. Vineri s-a schimbat situația, s-au răzgândit amândoi în privința datelor pe care le discutaseră cu o zi în urmă. Laurențiu a rămas ferm pe poziții: nu pleacă, indiferent de intenția clubului. Astfel, duminică va fi ziua decisivă.

45 de meciuriîn toate competițiile a stat Reghecampf pe banca Universității: 26 de victorii, 7 remize și 12 înfrângeri

Suporterii CSU Craiova nu sunt de acord cu demiterea lui Reghecampf

Intenția lui Rotaru de a-l da afară pe Reghecampf nu e aprobată de fanii Universității. Unul dintre liderii suporterilor a explicat de ce ei îl susțin pe Laurențiu: „Problema e la jucători, nu e la antrenor. Alt antrenor tot n-ar putea să facă nimic dacă nu-i sunt aduși fotbaliști cu valoare!”.

Reghecampf a insistat, după finalul sezonului, că își dorea să continue ca să aibă posibilitatea de a lua de la început un campionat.

El a fost angajat pe parcursul stagiunii trecute în locul lui Marinos Ouzounidis. Grecul fusese demis în urma eliminării rușinoase din Conference League, o competiție în care pe craioveni i-au bătut albanezii de la Laci. A fost 1-0 în Albania și 0-0 la Craiova. 

VIDEO Detaliul neștiut dezvăluit de Mihai Rotaru: „Am fost foarte aproape de Oțelul Galați când a câștigat campionatul. Așa am ajuns să investesc în fotbal!"

Citește și: 

Iordănescu pregătește noi schimbări pentru România – Finlanda » Ce echipă de start a testat la antrenamentul de vineri + Manea și Ivan nu au prins lotul

Spovedania lui Adrian Mutu în autobiografia „Revenirea din Infern”: „Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea! Acolo sus doar vulturii se avântă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
tzintaru
tzintaru  •  13 Iunie 2022, 08:43
Postat de catalinut111 pe 11 Iunie 2022, 17:38

Sunt multi troli gigisti pe aici care il vor plecat pe Reghechampf exact cu si eu il vreau schimbat pe Tony Petrea ori pe Dan Petrescu. Ma jur ça si fan al Universitatii Craiova sa ma lepad de orice sentiment sufletesc pentru echipa inimii mêle daca il schimba pe Reghechampf.

Salut.Te-ai lepădat de Satana?Pardon,de Mogoșoaia?

terranovaaa
terranovaaa  •  12 Iunie 2022, 23:12
Postat de kuba_ pe 12 Iunie 2022, 10:20

Nu intelegi nimic, asa E? Nici nu mai ma mira cat de *** esti !

Zii bai prostea intelegi matematica de clasa 1? Intelegi ce inseamna un contract? Un postac nu intelege ca nu te poti razgandii cum vrei cand ai semnat ceva. Spune-mi a revenit gratis Ivan?

balotelli
balotelli  •  12 Iunie 2022, 14:00
Postat de marcelclujnapoca pe 12 Iunie 2022, 13:48

Reghe da-le clasa la toți!

Super. Clujenii îl susțin pe Reghe. Chiar și vasileroaită. Vă garantez eu. Dar el nu vrea să recunoască. Normal. El e "pe interes." I-ar fi mai ușor Cfr-ului dacă ar pleca Reghe de la CSU.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează