FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Lazăr este din ce în ce mai aproape de U Cluj! "Dacă pînă duminică nu găsesc echipă, semnez!"

Lui Costin Lazăr îi expiră contractul în această vară
Lui Costin Lazăr îi expiră contractul în această vară

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 21:53

Discuţiile dintre Costin Lazăr şi U Cluj sînt din ce în ce mai avansate, iar jucătorul ar putea fi coleg cu Boştină, Niculescu şi Adrian Cristea sezonul viitor dacă nu primeşte o ofertă mai bună din străinătate.

 

"Am discutat cu cei de la «U» în această săptămână. Oferta venită de la Cluj e cea mai bună primită din Liga I, peste ce mi-a oferit Rapidul. Am rămas înţeleşi că în această săptămînă le voi da răspunsul final", a spus Lazăr pentru Ziua de Cluj.

"Eu încă aştept o ofertă concretă şi convenabilă din stăinătate. Ar fi o aventură interesată pentru mine din toate punctele de vedere. Ştiu că sunt câteva echipe interesate de mine, dar momentan nu pot da niciun nume", a mai spus mijlocaşul central.

Le apreciază suporterii
Lazăr a uitat şi atmosfera senzaţională de la meciurile din Giuleşti şi a transmis deja o primă declaraţie de dragoste fanilor lui U Cluj. "Sînt printre cei mai frumoşi din România. La fel cum se întâmplă şi la Rapid, suporterii lui «U» îşi încurajează echipa din primul până în ultimul minut, pur şi simplu îşi împing jucătorii de la spate. Am văzut şi acum câţi au fost la Mediaş, deşi distanţa e de vreo 100 de kilometri. E foarte important că la Cluj se construieşte un stadion la cele mai înalte standarde, iar asta e o garanţie a proiectului de la «U». Eu cred că echipa poate termina în primele patru", a punctat Lazăr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Iunie 2011, 01:07
Postat de alpin pe 20 Iunie 2011, 23:01

"'Daca pana duminica nu gasesc echipa..." Adica, U Cluj nu e echipa?!? Iti dai seama cum te vor primi "sepcile rosii" dupa acest gest de desconsiderare a lui U?!? Crezi ca e vorba de vreo trupa din satele din jurul Bucurestiului?!?

Nu, ca echipele din satele din jurul Bucurestiului nu sunt satelitii lui Dinamo...cu patroni actionari la dinamo, fani "infratiti"....Daca imi mai aduc aminte si timisoara era 'infratita' cu rapidistii dar asta nu i-a oprit sa le fure 3 puncte la masa verde, nu?

pol1iasi
pol1iasi  •  21 Iunie 2011, 00:49
Postat de horik23 pe 21 Iunie 2011, 00:01

vai de mine!!! au facut suporterii lui u cluj 100 de km pana la medias?? vai vai vai......dar ma nesimtitule noi am facut 300 de km fwtwti m00rtzii maatii de jhegos

Corect.....mare fraier...putea sa ramana trompeta asta...isi termina cariera la voi...avea si bani frumosi-totusi 250.000 euro...nu e de ici de colo..-tipic jucatorului FARA CREIER....

rapid..
rapid..  •  21 Iunie 2011, 00:43

drum bun si cale batuta mercenarule!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează