FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SPORTUL 0-1

Lazăr, repus în drepturi

Articol de , - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 23:18

Mijlocaşul defensiv a revenit ca titular aseară în echipa Rapidului, dar a primit şi banderola de căpitan, pierdută după divergenţele cu oficialii giuleşteni

Cadou pentru Costin Lazăr, care tocmai a împlinit 30 de ani duminică: închizătorul a fost titular aseară şi ca bonus a primit înapoi şi banderola de căpitan! Le pierduse pe amîndouă după problemele avute cu conducerea echipei din Giuleşti. Înaintea meciului de aseară, Lazăr a fost folosit în două din ultimele 3 partide, intrînd pe parcurs şi cu Brăneştiul, şi cu Astra. La Ploieşti nici n-a primit banderola care s-a plimbat de pe braţul lui Bozovici pe cel al lui Pancu şi al lui Grigorie.

Spre deosebire de partida de la Chiajna, cu Brăneştiul, cînd a fost apostrofat de către propriii suporteri, aseară Lazăr a fost mai degrabă ignorat de către ultraşi. Unii chiar l-au aplaudat cînd a recuperat sau a şutat spre poartă! Fotbalistul nu a semnat prelungirea contractului scadent în vară, dar George Copos a dat ordin ca echipa să conteze pe serviciile închizătorului, avînd în vedere şi criza de efectiv din lot.


93 de minute mai bifase Lazăr în 2011 pentru giuleşteni, în 3 meciuri, înaintea celui de aseară


De ce nu mai cumpără Niculae Rapidul?
Patronul Astrei, Ioan Niculae, a fost în tratative cu George Copos pentru o fuziune între ploieşteni şi giuleşteni. De ce a renunţat miliardarul? "Copos mi-a oferit Rapidul pe 1 euro, plus datorii, într-o discuţie ce s-a dorit a fi secretă. Trebuia să cumpăr clubul acum vreo două săptămîni, bătuserăm palma s-o facem corect, dar el s-a destăinuit la multă lume de-a aflat toată ţara. Atunci, ia du-te, domnu' Copos, vinde Rapidul cui vrei tu! Puteam să facem o singură echipă comună, dar cred că a jucat la cacealma cum a mai făcut-o şi cu alţii. Cazul ăsta e închis, forever!".

Cesinha, atacant
Cu Sburlea şi Cassio accidentaţi, Marius Şumudică a fost nevoit să-l trimită în ofensivă, alături de Herea, pe Cesinha. Pe lîngă faptul că nu mai este foarte apreciat de către fani, brazilianul nu a mai evoluat pe acest post în actualul sezon. Cu toate că, în 2007, a fost adus de la Braga ca atacant.

Tibi Bălan joacă pentru transfer
Mijlocaşul ofensiv al Sportului, Tiberiu Bălan, 30 de ani, este cel mai în formă fotbalist din 2011 al "studenţilor". A înscris spectaculos şi cu Poli Timişoara, şi cu Pandurii, şi aseară, în Giuleşti, împotriva echipei la care a mai activat în 3 rînduri. Fotbalistul a înscris de 13 ori în toate competiţiile pentru Sportul în acest sezon şi este pe lista de achiziţii a Stelei,a Rapidului, fiind urmărit şi de scouteri din afara României.

Inbox
- Surpriză în poarta "studenţilor"! Exasperat de erorile goal-keeperilor săi, Gigi Mulţescu i-a oferit aseară o şansă şi lui Andrei Popescu, care nu mai jucase de pe 1 august 2010. De fapt, singurul său meci din Liga 1 a fost cel cu Dinamo, 3-5.
- Şumudică s-a îndrăgostit de costum. Aseară a fost al doilea meci la rînd cînd care s-a îmbrăcat elegant, aşa cum i-a cerut patronul Copos. Mai mult, şeful său i-a dăruit un costum "de calitate" antrenorului, ca să-l poarte la acţiunile oficiale ale echipei.
- George Copos a văzut meciul din lojă alături de Vasile Şiman, finul său. Patronul Sportului a fost însoţit de către cei doi copii ai săi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
argus
argus  •  27 Aprilie 2011, 11:37

Lazar? sdumudica? Acelasi caracter! Adica..."fara"...! Cum este posibil ca dupa tot ce s-a intamplat, tot ce a facut Lazar, lipsa de sportivitate a acestuia, duritatea ce a lasat, nu odata, echipa "in zece", sa-i dai banderola? Cat despre Sumudica, cum este posibil sa nu iti dai demisia dupa ce, meci de meci nu isi da seama ca "mingiile aruncate" in careau, sistematic, haotic, face ca jocul echipei sa fie previzibil, fara sanse...? Sa nu iti dai seama cat rau face echipei starea de permanenta nervozitate (ca sa ma exprim politicos...) a antrenorului? Pana la urma, cred ca daca la Bistrita, nu avea in echipa pe Moraes (si zeita Fortuna...) Sumudica ori ramanea

fluturash11
fluturash11  •  27 Aprilie 2011, 11:12
Postat de relu20 pe 27 Aprilie 2011, 11:01

atentiune...Gheorghe dinu fa ti un poster........cuuuuuu.....BALAN.........pari un om fericit......hi hi hi hi

nu stiu dc te bagi martalog ...

relu20
relu20  •  27 Aprilie 2011, 11:01

atentiune...Gheorghe dinu fa ti un poster........cuuuuuu.....BALAN.........pari un om fericit......hi hi hi hi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează