FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Lazio a venit după Varela! Căpitanul Stelei a fost urmărit de italieni la derby-ul cu Dinamo

Varela a cîştigat 4 trofee în tricoul Stelei: două titluri de campion, o Cupă a României şi Cupa Ligii
Varela a cîştigat 4 trofee în tricoul Stelei: două titluri de campion, o Cupă a României şi Cupa Ligii

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Căpitanul Stelei, Fernando Varela, a fost urmărit la meciul cu Dinamo ce emisarii echipei italiene.

Informaţiile din presa peninsulară de acum o săptămînă conform cărora Fernando Varela ar putea ajunge în această iarnă la echipa la care joacă Ştefan Radu s-au adeverit duminică seară, cînd emisarii clubului din Italia au venit să-l vadă pe căpitanul Stelei în derby-ul cu Dinamo.

Discreţi, aceştia au ajuns la stadion cu jumătate de oră înainte de startul partidei şi-au luat loc la tribuna oficială a arenei din Ştefan cel Mare, notînd de zor pentru un raport pe care-l vor prezenta antrenorului Stefano Pioli.

Varela mai are contract cu Steaua pînă în vara anului viitor, iar ofertele pentru fundaşul "naţionalei" Capului Verde continuă să vină pe adresa clubului încă din vară.

Atunci, Varela declara: "Sincer, eu îmi doresc să-mi duc la bun sfîrşit contractul pe care-l am cu Steaua, dar dacă este o echipă care mă doreşte cu adevărat trebuie să se înţeleagă cu cei din conducere. Eu am o clauză de reziliere a contractului de 5 milioane de euro, deci pot pleca în orice moment dacă sînt echipe care mă doresc".

Căpitanul de 27 de ani a apărut pe lista lui Lazio după accidentarea lui Stefan de Vrij, iar în vederile italienilor se mai află Douglas, de la Dnepr, și Nkoulou, de la Olympique Marseille.

Despre o posibilă plecare a lui Varela a vorbit şi Dumitru Dumitriu: "S-a discutat, este adevărat! Dacă va pleca, sper să se găsească un înlocuitor pe măsură, cu toate că avem și acum jucători care-i pot lua locul. Totul depinde de politica clubului, iar dacă vine o ofertă bună, nu ai ce să faci".

4.000.000 €e cota de piaţă a lui Fernando Varela, conform site-ului de specialitate, transfermarkt.de, acesta fiind cel mai bine cotat din lotul campioanei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  24 Noiembrie 2015, 13:00

@adi_stelistul Problema este sa nu se fi plafonat. La Steaua se intampla ceva ca anul acesta Papp, Popa, Chipciu nu mai joaca nimic fata de anii precedenti. Stanciu joaca cand si cum, f inconstant, la meciul cu Dinamo in afara de golul marcat care a fost unul frumos, nu prea a avut mari realizari.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Noiembrie 2015, 12:56

@ Raul : Dacă vrea sa plece nu joaca așa. De aici concluzia ca nu vrea.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  24 Noiembrie 2015, 12:54

@adi_stelistul Cam asta ar fi ultima sansa sa plece intr-un campionat puternic.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează