FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA ARAD

VIDEO Rapid a blocat jucătorii rivalei înaintea meciului direct: „Nu e vorba doar de bani”

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 16:26 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 20:01

Rapid joacă miercuri seară, de la ora 21:00 cu UTA Arad, iar oficialii giuleștenilor au blocat doi fotbaliști să joace pentru arădeni în partida din Grant. Este vorba de Cătălin Vulturar (19 ani) și Rareș Pop (18 ani).

Chiar dacă acest lucru nu este stipulat în niciun contract, oficialii din Giulești le-au cerut arădenilor ca cei doi fotbaliști să nu fie folosiți în meciul direct. Cătălin Vulturar (19 ani) este împrumutat la Arad, în timp ce Rareș Pop (18 ani) a semnat cu Rapid și va ajunge din vară la București.

Rednic nu-i menajează pe Albu și Borza: „Nu știu când să bea. Numai de bani, bani, bani!”
RAPID
Rednic nu-i menajează pe Albu și Borza: „Nu știu când să bea. Numai de bani, bani, bani!”

„Avem interdicții pentru meciul ăsta, Vulturar si Rareș Pop”, a fost mesajul cu care Mircea Rednic a deschis conferința. „E prevăzută o sumă dacă vor juca, e normal, dar nu e vorba doar de bani. E vorba despre ei, nu aș vrea să-i expun”, a mai spus acesta.

Micovschi l-a supărat pe Rednic!

Tehnicianul de 61 de ani s-a referit și la Claudiu Micovschi, un alt fotbalist împrumutat de Rapid la Arad, dar care va putea juca. „Michovschi e apt, dar la cum a jucat în ultimele două meciuri trebuie să-i dau eu interdicție...”, a subliniat ironic Rednic.

„Micovschi va fi cu semnul întrebării, dacă îl bag sau nu îl bag. Dar sigur o să joace, el de abia așteaptă. Nu știu ce simte el, dar ce simt eu… Joacă, din moment ce nu i-au pus clauză”, a explicat antrenorul.

Care n-a ezitat să-l mai înțepe o dată pe fotbalistul său. „Îmi doresc ca el să intre, să joace mult mai bine decât a făcut-o în ultimele două meciuri. Aș vrea să dea și gol și așa o să vadă și reacția publicului cum va fi.

În meciul tur a jucat, chiar foarte bine, dar cred că a rămas la Oradea, nu l-am mai văzut în ultima perioadă. E glumă, da, e o glumă, vă rog eu”, a mai precizat Rednic.

Pe lângă absențele lui Vulturar și R. Pop, Mircea Rednic nu se va putea baza nici pe Albert Stahl, accidentat, un alt fotbalist împrumutat de Rapid.

În timp ce Ibrahima Conte este suspendat, după ce-a primit trei etape de la Comisia de Disciplină. Totul după ce l-a călcat intenționat pe Eduard Florescu în UTA Arad - FC Botoșani 2-2.

Citește și:

Mircea Rednic, ultimul antrenor care a adus titlul Rapidului, înaintea duelului de miercuri: „Mă gândesc că o să fiu primit bine în Giulești”
RAPID - UTA ARAD
Mircea Rednic, ultimul antrenor care a adus titlul Rapidului, înaintea duelului de miercuri: „Mă gândesc că o să fiu primit bine în Giulești”
Rapid și Dinamo umplu conturile unui club din Superliga » Rețetă de aproape 100.000 de euro
ÎNCASĂRI
Rapid și Dinamo umplu conturile unui club din Superliga » Rețetă de aproape 100.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  27 Februarie 2024, 21:24

UTA! Intreaga lume sa stie de UTA, Batrana Doamna sa-nvinga iar, UTA! Iubirea-i fara sfarsit, UTA-i de neoprit, Joaca UTA! Cu toti din suflet strigam: Lupta UTA! Alee, alee, ale, aleee ... Alee, alee, ale, aleee! Tribunele-n Ardeal ne vor iubi si meci de meci alaturi vom fi! Alb-rosii suntem vom invinge orice-ar fi! Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează