FOTBAL  »  Superliga  »  GAFĂ MUZICALĂ

Lecție greșită de muzică clasică predată de George Becali! Melomanul din Pipera a încurcat operele lui Verdi la finalul derby-ului cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 10:38

La finalul victoriei cu Dinamo, George Becali a ieșit triumfător în fața reporterilor. Din mers, văzând camerele de luat vederi, finanțatorul Stelei a început să cânte câteva măsuri dintr-o operă clasică, ținând măsura cu pumnul ridicat în sus:

“Cântați, gloria țării
Azi, e sărbătoaaaare
De departe vin,
bravi eroi ce-au învins pe dușmani”

Apoi au început să curgă întrebările despre meci și despre Alibec. La un moment dat, Becali a răbufnit: “Alibec să fie sănătos. Stă Steaua în Alibec? Mă, pe mine mă interesează de Alibec?! Eu cânt Traviata de Verdi și mă interează de Alibec?!”.

Melomanul George Becali a nimerit compozitorul, însă a încurcat opera clasică.

Ce a cântat finanțatorul FCSB erau câteva note din Marșul Triumfal din opera Aida, nicidecum din opera Traviata.

“La Traviata” a fost compusă de italianul Giuseppe Verdi și a avut premiera în 1853. Opera în trei acte a fost inspirată din viața unei copile de 13 ani, Rose Alphonsine Plessis, fugită de acasă și devenită prostituată la Paris.

“Aida” a fost compusă de Verdi în 1871 pentru a sărbători încheierea lucrărilor la Canalul de Suez. Acțiunea operei dramatice în patru acte este localizată în Egiptul antic și o are în prim-plan pe Aida, o sclavă etiopiană îndrăgostită de conducătorul de oști egiptean Radames.

Vezi video cu Gigi Becali cântând la finalul meciului cu Dinamo

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
crystyanbet
crystyanbet  •  25 Septembrie 2017, 15:15
Postat de de_pe_tarnave pe 25 Septembrie 2017, 11:46

A intrebat Gigi ce muzica e asta, iar Lutu i-a raspuns: Traviata !! :)))))

nu cred ca asa s-a desfasurat dialogul dintre cei doi! becali l-a intrebat pe lutu daca stie ce melodie e cea pe care o fredoneaza la care lutu a raspuns ca "e triviala nea gigi, sa mo*ra familia mea, dar tot salam e mai bun"

1663755793951448
Costi Costinel  •  25 Septembrie 2017, 13:31
Postat de stefan.. pe 25 Septembrie 2017, 12:29

Daca la o astfel de exceptie, victorie cu Dinamo, ciobanul a cantat Marsul Triumfal, sa intelegem ca la infrangerile suferite impotriva "cainilor", o obisnuinta a ultimilor ani, melomanul :))) a interpretat Marsul Funeral al lui Chopin? Si ar mai fi o dilema. La momentul "DOAR DINAMO BUCURESTI", realizat de PCH pe spinarea fecesebistilor amarati, ce s-o fi intamplat? Ca era si de plans, pentru fecesebisti, dar era si de rasul curcilor pentru fotbalul mondial. :)))

" la o astfel de exceptie" ??!! ... tata ce fumezi ??!!" caini jigariti " degeaba schelalaliti cu invidie , "doar dinamo bucuresti" n-a ajuns NICIODATA in CL si de 25 de ani , E O RUSINE A FOTBALULUI ROMANESC !!

romulus65
romulus65  •  25 Septembrie 2017, 13:26

Hai sa fim seriosi! Sa-l critici pe Gigi Becali ca a incurcat ariile din operele lui Verdi este prea de tot. Eu ma mir ca a stiut cine este Verdi si ca a compus Traviata. Cred ca 75% dintre romani nu stiu cine a fost Verdi si ce a facut el in viata lui.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează