FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Legia Varșovia, anunț oficial în privința transferului lui Alibec: „Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro”

Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec
Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 10:32 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 12:34

Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant). Motivul? Prețul prea mare cerut de Astra Giurgiu.

„Într-adevăr, suntem în discuţii avansate pentru aducerea unui atacant. Purtăm discuţii cu toţii jucătorii care credem că ne-ar putea ajuta. Sunt convins că rezultatele muncii noastre se vor vedea în următoarele 14 zile.

Alibec nu mai este o ţintă pentru noi. Dacă este să discutăm realistic despre acest transfer, este un jucător prea scump pentru noi. Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro pentru el. Prin urmare, pe scurt, nu mai există subiectul Alibec în ceea ce o priveşte pe Legia”, a declarat Radoslaw Kucharski, directorul sportiv al polonezilor, la RDC Radio.

VIDEO Denis Alibec, nerăbdător să plece de la Astra

Denis Alibec (29 de ani) și-a reiterat dorința de a părăsi Astra Giurgiu la finalul acestui campionat: „Discuții sunt, cu echipe din mai multe țări, dar nimic concret încă. Eu zic că echipele sunt importante, acum să vedem dacă voi ajunge acolo. Încă nu m-am gândit exact unde voi merge, să vedem și ce bani se vor cere pe mine aici. Vom vedea ce va fi”.

1.4 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt.com

14 goluri și 11 pase decisivea reușit Alibec în acest sezon în toate competițiile, în 26 de meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Prima reacție după dezvăluirile lui Becali despre Mihăilă: „Acesta e prețul lui! Pleacă pe cea mai mare sumă”

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, susține că Liga 1 trebuie întreruptă de urgență: „Ce, milioanele de oameni de pe planetă au vrut să se infecteze?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  25 Iulie 2020, 16:30

Mama, era greu de prevazut ca nu au polonezii bani? Cand au platit aia in istoria lor 1.5 milioane pe un jucator?

zorrozabal
zorrozabal  •  25 Iulie 2020, 15:10

Daca Ioan Niculae ar vrea sa il dea-poate sa incerce cu prietenii de la Ludogoretz-echipa calificata in preliminariile UCL!Sau macar imprumut pana la terminarea sezonului european al lui Ludogoretz!

antalmihai
antalmihai  •  25 Iulie 2020, 14:58
Postat de randoomk pe 25 Iulie 2020, 13:52

alibec asta este un jucator ratat. nu mai ai ce face cu el la apropae 30 de ani. oricum daca nu a fost fraier si a aruncat banii pe masini scumpe,acum ar trebui sa aiba bani suficienti incat sa nu mai trebuiasca sa munceasca o zi in viata lui.

Da, in parte e adevarat. Dar Alibec a venit gratis la astra, si si- a oferit serviciile, in parte si le a facut, dar cum sa cei atitia bani pe ... un jucator pe care l ai primit gratis, la fel ca si pe budescu, adica nu se cheama NESIMTIRE?!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează