FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBUNARE

VIDEO+FOTO Lena Enache, oprită în ultimul moment! » Soția lui Gabi Enache n-a mai suportat să vadă cum e umilit fotbalistul: „Chiar vă bateți joc de o familie întreagă?”

Lena Enache în podcastul Anamariei Prodan. Foto: captură Youtube +48   FOTO
Lena Enache în podcastul Anamariei Prodan. Foto: captură Youtube

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 12:15 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 15:33

Lena Enache, soția lui Gabi Enache, a fost la un pas să facă un gest disperat, în urmă cu un an. Reacția ei a venit după ce fotbalistul în vârstă de 33 de ani a intrat într-un conflict cu patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.

După ce a plecat de la FCU Craiova, Enache a povestit pas cu pas cum a decurs aventura lui la clubul din Bănie, greutățile pe care le-a întâmpinat și modul cum a fost umilit de patronul Adrian Mititelu.

GALERIE FOTO. Lena Enache a sărit să-l apere pe Gabi Enache, când a văzut cum îl umilește Mititelu: „Două secunde sunt politicoasă, apoi nu mai sunt o doamnă!”

+44 FOTO

La momentul scandalului, Lena Enache, soția fotbalistului, a fost la un pas să meargă să-i ceară explicații lui Mititelu. Ea a dezvăluit acum totul.

„Nu mă interesează că poate voi primi critici. Noi știm ce am trăit, nu ne așteptam la asta. El a fost puțin deprimat, nu a primit ceea ce merită. Gabi nu e un junior, e profesionist. A dat dovadă de asta pe la toate echipele la care a fost. Un gust amar.

Eram la Craiova, îi văzusem mașina (n.r.- lui Adrian Mititelu) și chiar am vrut să merg să-i spun: «Nu vă gândiți că vă bateți joc de o familie întreagă? Omul ăsta are suflet, are familie, are niște ani de muncă...». Gabi nu m-a lăsat, normal. Știa că două secunde sunt politicoasă, după nu mai sunt o doamnă”, a spus Lena Enache, la podcast-ul Aneimaria Prodan.

VIDEO. De unde a început scandalul dintre Gabi Enache și Adrian Mititelu

Fotbalistul a fost prezentat la formația lui Adrian Mititelu în decembrie 2021, dar a putut juca abia în iulie 2022, după ce oltenii au scăpat de interdicția la transferuri și l-au putut înregistra. Și-a reziliat înțelegerea cu FCU Craiova, după ce a bifat doar 9 meciuri, și a dezvăluit la GSP Live despre ce probleme a avut la FCU Craiova:

„Eu am semnat cu FCU Craiova, dar clubul mi-a ascuns că are interdicție la transferuri.

Eram cu pixul în mână ca să semnez și mi-a zis cineva de la club «Vezi că apare o interdicție la transferuri». Au ieșit pe hol, au vorbit și după mi-am spus «E o aberație. Nu e nicio interdicție». Am semnat, iar la două zile a apărut interdicția.

Fotomodelul din Pașcani îl face tată pe Philipp Plein. Românca s-a iubit în trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP 
MONDEN
Fotomodelul din Pașcani îl face tată pe Philipp Plein. Românca s-a iubit în trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP 

Salariul era plătit, dar nu am semnat pentru bani. M-am dus să joc. Aveam alte planuri. Voiam la națională pentru că mă simțeam foarte bine. Am stat 6 luni fără să joc. Dar am fost 100% profesionist, însă lucrurile astea nu au fost apreciate”.

Enache a fost suspectat de Mititelu că se dă lovit și nu vrea să joace. Jucătorul a reclamat restanțe salariale și a dat în judecată clubul care-i pusese poprire pe conturi. (DETALII AICI)

A ieșit un întreg scandal, cu Mititelu numindu-l „mercenar ordinar” pe Enache.

„Eu am aflat din presă că am poprire pe conturi. Eu nu știam. Dacă știam, se putea rezolva ușor. Eu nu am cerut să nu ia licența pentru Europa. Ci doar am scris pe foaia de licență că există o datorie față de mine”, avea să mai spună fotbalistul la GSP Live, în iulie anul trecut.

Liber de contract din vara lui 2023, extrema dreaptă își dorește acum să mai prindă o echipă în străinătate. A negociat în iarnă cu o formație din zona Golfului, dar tratativele nu s-au materializat.

Citește și:

Pus pe liber de FCU Craiova, Gabi Enache își deschide o afacere alături de soția Lena: „M-a fascinat că el e mai implicat decât mine”
INEDIT
Pus pe liber de FCU Craiova, Gabi Enache își deschide o afacere alături de soția Lena: „M-a fascinat că el e mai implicat decât mine”
Legea prin care Ion Țiriac vrea să schimbe totul: „Fără să fiu megaloman sau naționalist, tare mi-ar conveni asta”
PROPUNERE
Legea prin care Ion Țiriac vrea să schimbe totul: „Fără să fiu megaloman sau naționalist, tare mi-ar conveni asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
valihaita
valihaita  •  01 Aprilie 2024, 10:35

Doamna "2 secunde" Lena Enache...

Gigeac
Gigeac  •  30 Martie 2024, 19:06

Bine ca s-a oprit!İl facea măricel lui Mititelu...Mare jucător barbata-su!

scalmer02
scalmer02  •  30 Martie 2024, 16:59
Postat de 81mada pe 30 Martie 2024, 12:50

“Doua doamne”…

cine ştie, cunoaşte ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează