FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 2-0

„Suntem MITITEI!” » Discurs dur după înfrângerea din SuperLigă: „Naivi, ca o echipă mică”

Leo Grozavu // foto: captură DigiSport
Leo Grozavu // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 23:39 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 23:59

Leo Grozavu (55 de ani), antrenorul de la Poli Iași, nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea din primul meci al sezonului, 0-2 cu CFR Cluj.

Antrenorul nou-promovatei a avut un discurs puternic la flash-interviu. Grozavu a vorbit despre o lipsă de atitudine în rândul elevilor săi, strecurând câteva observații tăioase în discursul său.

Gol de cascadorii râsului în Gruia, cu fostul jucător de la FCSB în prim-plan
CFR CLUJ - POLI IAȘI
Gol de cascadorii râsului în Gruia, cu fostul jucător de la FCSB în prim-plan

Leo Grozavu, acid după CFR Cluj - Poli Iași: „Suntem mititei! Să fie un semnal de alarmă”

„La fotbal nu e despre cine vrea, ci despre cine poate. Iar noi am putut foarte puțin în seara asta. Naivitate, am arătat ca o echipă mică... sperăm să fie un semnal de alarmă, chiar dacă am jucat cu campioana ultimelor 5 din 6 ani. Sunt dezamăgit de evoluție.

Astăzi ne-au lipsit multe lucruri, dar nu aș vrea să fac declarații după joc, la cald.

Mă așteptam la cu totul altceva. Poate că unii au debutat în prima ligă, dar sunt jucători cu ani suficienți în spate. Fotbalul nu este foarte diferit la Liga 1 față de Liga 2. Tot trebuie să ai atitudine, să știi să te miști, să deschizi unghiul de joc, să pasezi, să ai încredere în tine.

Echipa e pregătită, dar pe teren nu arătăm asta. Blocajul ăsta mental pe care l-am avut astăzi ne-a arătat că suntem mititei. Și când ești mititel, e greu... 

Sperăm să ne trezim. După meci atât le-am spus: «Am început campionatul în prima ligă. Trebuie să ne debarasăm de haina ligii secunde. Am depășit nivelul ăla. Cine nu poate să ducă trena la prima ligă e greu să reziste»”, a afirmat Grozavu la DigiSport.

Leo Grozavu, despre CFR Cluj: „Victorie speculativă. Nu m-au impresionat”

„Nu facem o tragedie, am pierdut cu o echipă experimentată, fără să mă impresioneze. O victorie meritată, dar speculativă, nici nu prea au tras la poartă foarte periculos și ne-au dat două goluri.

Am arătat astăzi că avem nevoie de calitate, experiență și personalitate. Astea sunt 3 cuvinte care nu trebuie să lipsească din bagajul unui jucător care vrea să joace în prima ligă”, a completat antrenorul Politehnicii.

Poli Iași a promovat în Liga 1 din postura de campioană a eșalonului secund.

Mai multe știri din SuperLigă:

Salvat de VAR: Țîru gafase neverosimil în CFR Cluj - Poli Iași!

Faza care l-a lăsat fără cuvinte pe Panduru: „Ce să zic? N-am mai văzut așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
max9
max9  •  16 Iulie 2023, 00:27

ce convenient sa dai vina pe jucatori. tu esti mititel leo grozavu! asa ai fost asa ramai. mamaliga nu explodeaza niciodata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează