FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Leo Grozavu, spumos după meciul contra Chindiei » Cere același tratament ca FCSB, CFR și Craiova + Ironie despre naționala olimpică: „Noi vrem chiar medalie de platină”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK
Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 20:52 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 21:07

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul de la Sepsi OSK, s-a prezentat la flash-interviu la finalul meciului cu Chindia, scor 1-1. 

Antrenorul covăsnenilor a acuzat lipsa de concentrare din finalul meciului, când Chindia a egalat, și se plânge de programul Ligii 1. Grozavu și-ar dori ca Sepsi OSK să joace la ore târzii, așa cum o fac FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj. 

Leo Grozavu: „Colegele noastre de competiție joacă la 21:30”

„Pe final n-am mai reușit să avem luciditate, să știm să ne așezăm pe teren ca să nu mai facem greșeli. A fost acea greșeală mult prea ușor făcută în zona centrală... pasa de gol a venit de la noi. Ăsta este fotbalul, felicit băieții pentru punctul scos, pentru efortul depus. 

Nu e ușor, jucăm pe temperaturi inumane pentru fotbal, din 3 în 3 zile, și nu putem avea ritm. M-a deranjat golul, dar se întâmplă. E fotbal, există greșeli, mergem mai departe”, a spus Grozavu la DigiSport, care și-a enunțat nemulțumirea:

„Cred că în momentul de față avem nevoie de jucători care să reziste în campionat, în Europa. E foarte greu să jucăm cu aceiași jucători. Jucăm la 18:30, colegele noastre de competiție europeană joacă la 21:30. E altceva, la acea oră se mai poate juca fotbal, se mai poate respira. Noi jucăm la 18:30...”.

Leo Grozavu: „E greu să putem alinia o echipă competitivă”

Ulterior, tehnicianul de la Sepsi OSK a prefațat manșa retur a duelului cu Spartak Trnava din turul 2 preliminar al Conference League (0-0 în tur): „Va fi dificil să recuperăm jucătorii după efortul depus, lotul este foarte restrâns numeric, avem o serie de jucători deja accidentați, cu entorse, alte probleme medicale. 

În acest moment e foarte greu să putem alinia o echipă competitivă pentru meciul următor, dar trebuie să găsim soluții. Încercăm să facem tot ce este omenește posibil pentru a ne califica. În momentul de față, se pleacă de la 0-0, șansele cred că sunt egale”. 

Mai avem nevoie de întăriri, orice jucător valoros are loc la noi în echipă, mai ales că au plecat mulți jucători și nu au venit decât câțiva. E nevoie de timp, va trebui să găsim soluții, să ne descurcăm cu ce avem.

- Leo Grozavu, Sepsi OSK 

Ultima întrebare a fost legată de naționala olimpică a României, care a jucat primele două meciuri din grupă. A fost 1-0 cu Honduras și 0-4 cu Coreea de Sud, iar Grozavu crede că așteptările românilor nu ar trebui să fie foarte mari: 

„La ce jucători am trimis acolo... nu au fost cei mai buni jucători ai țării, a fost făcută o selecție cu cei lăsați de cluburile lor, iar atunci nu ar trebui să avem așteptări. Dar noi, în România, avem. Medalie? Da, dacă se poate de platină, încă nu s-a găsit metalul care să ne mulțumească pe noi”. 

Reghe ar avea un salariu fabulos la CSU Craiova! De 9 ori mai mult decât Todoran!

Paradoxul naționalei U23 a României: „olimpicul” din atac nici nu prinde banca de rezerve

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
7manuel
7manuel  •  27 Iulie 2021, 07:29

Cand vor face audienta ca Steaua, atunci vor fi programati la 21.30. Grozavu n-a inteles ca televiziunile fac programarile. E grav daca esti in fenomen si nu pricepi cum functioneaza lucrurile.

adrianyo
adrianyo  •  26 Iulie 2021, 23:29

Corect, macar cat e in competitii europene ar trebui sa joace seara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează