FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - PETROLUL 0-0

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă după egalul din Copou: „Suntem săraci și nu avem cum să facem fotbal de calitate”

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a analizat remiza contra Petrolului Ploiești, scor 0-0, în runda cu numărul 11 din Superliga.
Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a analizat remiza contra Petrolului Ploiești, scor 0-0, în runda cu numărul 11 din Superliga.

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 20:58 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 21:01

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a analizat remiza contra Petrolului Ploiești, scor 0-0, în runda cu numărul 11 din Superliga. 

Tehnicianul moldovenilor crede că rezultatul meciului este unul echitabil și trage un semnal de alarmă: cluburile din România au nevoie de bani pentru a putea aduce jucători care să facă diferența în atac. 

Leo Grozavu, după Poli Iași - Petrolul: „Va trebui să înțelegem că îți trebuie multă calitate ca să faci diferența”

„Nu pot să spun că sunt supărat excesiv. Nu am făcut o partidă fantastică pe faza de atac. Ne-am creat niște situații de a marca, dar nu a fost suficient, e nevoie de mai multă luciditate. 

Toată lumea e pretențioasă, eu la fel, dar va trebui să înțelegem că îți trebuie multă calitate ca să faci diferența. Nu vorbim doar de campionatul României. În orice campionat din lumea asta îți trebuie jucători cu calitate de la mijloc în sus, iar asta înseamnă bani. 

Noi suntem săraci și nu avem cum să facem fotbal de calitate cu jucători pe care încercăm să-i facem mai buni. E nevoie de muncă multă, ceea ce e mai greu în momentul de față în România”, a declarat Leo Grozavu, la microfonul Digi Sport. 

Leo Grozavu, după Poli Iași - Petrolul: „E un rezultat echitabil”

„Am avut posesie, dar nu posesia face diferența. În ultimii 20-25 de metri e nevoie de jucători cu personalitate, care găsesc soluții în joc. Ne creăm oportunități, dar nu le transformăm în ocazii, în goluri.

Petrolul și-a propus să nu piardă, cred eu, și dacă ar fi putut exploata vreo situație ar fi făcut-o. E bine că i-am oprit, i-am contracarat. 

E un rezultat echitabil până la urmă. Nu cred că am făcut mai mult ca să putem câștiga. Lung a avut o problemă medicală la pauză. Am fost nevoiți să schimbăm. Poate și asta a contat. Am fi putut face o schimbare în atac, dar se întâmplă în fotbal. 

Băieții au dat cât au putut, dar s-au lovit de niște limite. Asta e situatia”, a mai spus Leo Grozavu. 

Avem 4 jocuri fără înfrângere, mergem la București să jucăm. Ce e mai frumos decât să joci în Giulești, cu o tribună care face o atmosferă frumoasă, cu suporteri frumoși? Va fi un spectacol.

- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

Citește și: 

Fostul căpitan din Ghencea avertizează: „Steaua va pierde din suporteri”

Galeria lui FCSB, ironii către Talpan și Sud Steaua: „«Echipa anonimă» revine acasă după multe etape în care a «făcut» stadioane pline prin toata țara”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Octombrie 2023, 13:09

Leo nu esti bun de nimik ...de ce nu te duci sa te culci ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează