FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI 1-0

Leo Grozavu s-a enervat după Poli Iași - Sepsi: „Asta e România” » Taxat imediat în direct: „Îți pute țara... Nu te merită. Ești prea bun”

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 23:05 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 23:30

Leo Grozavu (56 de ani) a fost extrem de supărat, în ciuda victoriei echipei sale, Poli Iași, cu Sepsi, 1-0.

În minutul 82, arbitrul Andrei Chivulete i-a dat cartonașul galben lui Leo Grozavu, pentru proteste, și l-a eliminat, fiind al patrulea avertisment al antrenorului.  După meci, tehnicianul l-a criticat pe central. 

Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU  e cel mai bine plătit din România
FINANCIAR
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU e cel mai bine plătit din România

Leo Grozavu, nervos după Poli Iași - Sepsi

„Mă bucur pentru victorie și băieți. A fost o partidă de luptă, atât pe teren, cât și pe margine. Mai contează ce am făcut de am luat roșu? Eu zic că nu am făcut mare lucru. Dar așa e în România. Nu apuci să zici ceva, că imediat ești penalizat cu galben. 

Când am văzut că vine cu galbenul știam că voi suspendat, fiind al patrulea. Nu am apucat să mai spun ceva că a pregătit roșul. Pumnul în gură... Asta e România. Nu avem ce să facem. Cred că mult prea ușor... 

Suntem și noi oameni și trebuie mai multă atenție. Dacă facem gesturi deplasate, da, merităm roșu. Dar dacă avem alte opinii, nu înseamnă că aducem injurii. E cam mult să fim eliminați la cea mai mică grimasă sau cel mai mic gest”, a spus Leo Grozavu, la DigiSport.

Leo Grozavu, taxat în direct

Prezent în emisiunea „DigiSport Special”, Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a taxat discursul lui Leo Grozavu,

„Sunt scârbiți de țară toți. Din ce în ce mai mulți... Se poate pleca din țară. Nu e nimeni captiv în România. De ce nu pleci să antrenezi în Germania? A, nu ai ofertă? Nu te vrea nimeni! 

Dacă poți lucra și poți trăi doar în România, asta e situația... Nu e normal să spui «Asta e România». Ca și cum nu-l merită țara. Și nu e singurul. Una e să spui «Sistemul sanitar e prost» și alta e să spui «Asta e România». Îți pute țara... Nu te merită. Ești prea bun pentru oamenii din jurul tău”, a spus acesta. 

Am făcut un joc bun, am avut și puțină șansă. Într-un final am reușit să câștigăm acasă. Cred că a fost o victorie meritată, muncită și meritată, chiar dacă am avut și puțină șansă. 

Sepsi trece printr-o situație destul de rea, fotbalistic vorbind, și am profitat de ea. Am avut puțină șansă, dar per total cred că am meritat victoria. Lucrăm, muncim săptămânal. Cu Rapid am făcut greșeli individuale, altfel am fi putut lua ușor un punct. Astăzi am greșit mai puțin și am reușit să luăm cele 3 puncte. 

- Alin Roman, mijlocaș Poli Iași

Citește și: 

VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Octombrie 2023, 12:11

Măi ”râuleț”, ***, când vei fi și tu un jurnalist măcar de nivelul lui Grozavu, ca și antrenor, atunci să vorbești!! Ție îți place cum merg treburile în țara asta?? Nu ești decât ***, care-și dă cu părerea, fiindcă de cunoștințe despre fotbal nu se poate vorbi la tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raf1946
raf1946  •  20 Octombrie 2023, 12:06

Răurene, când spui că sistemul medical e prost, atunci spui că România a eșuat în acest domeniu. Aaa, dacă spuneai că o parte a sistemului e prost, atunci te mai înțelegeam. Iar tu că vorbești de plecatul afară, tu nu ai face față la niciun ziar sportiv din afară, așa că nu mai mesteca cuvinte pe la emisiuni că nu ești o eminență în ale gazetăriei.

PrivesteOglinda
PrivesteOglinda  •  20 Octombrie 2023, 10:20

Lui Raureanu i s-a facut de subiecte ...ca si lui Udrea ....le place morcila !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează