FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Leo Grozavu s-a întors în Liga 1! Azi a fost prezentat oficial la noua echipă: "Cer răbdare"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 19:29

Leo Grozavu (50 de ani) a fost prezentat oficial astăzi în funcția de antrenor al lui ACS Poli, de unde Ionuț Popa și-a dat demisia zilele trecute. 

"Îmi dau seama că am venit la un club de tradiție. Știu ce înseamnă Timișoara, vin cu responsabilitate. Știu ce înseamnă acest nume în fotbal. Sunt omul faptelor, nu cer clemență. Nu-mi place să fiu lăudat când greșesc, așa cum nu-mi place să fiu apostrofat când greșesc. Cer răbdare pentru că am încredere că Timișoara merită o altă performanță decât să-și propună să rămână în prima ligă.

Totul se poate face cu pași bine calculați. Nu am venit să mă plâng, chiar dacă situația nu e una roz. Contează stabilitatea, sunt foarte puține cluburi care pot asigura asta. Satisfacția va apărea când iți faci treaba", a declarat Leo Grozavu, potrivit Press Alert.

Leo Grozavu a antrenat de-a lungul carierei la Armătura Zalău, U Cluj, FCM Baia Mare, CSM Poli Iași, Luceafărul Oradea, Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani. 

Leo Grozavu a fost în mijlocul unui scandal imens în luna martie a anului trecut. Atunci, pe vremea când antrena la FC Botoșani, l-a pălmuit pe Cătălin Golofca în timpul unui meci cu Astra Giurgiu (detalii, aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează