FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 3-0

FOTO Scene ireale în Liga 1: Leo Grozavu a luat la bătaie un jucător!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 22:27

Momente inimaginabile s-au petrecut pe marginea terenului pe finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani.

Introdus în minutul 32, Golofca a fost scos din teren în minutul 83 de Leo Grozavu, care l-a înlocuit cu Herghelegiu.

Scenele care au urmat sunt șocante: conform martorilor prezenți pe arena "Marin Anastasovici" din Giurgiu, Leo Grozavu l-a înjurat pe Golofca, administrându-i acestuia o corecție fizică.

Concret, antrenorul botoșănenilor i-a dat elevului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia.

grozavu Nu e la prima abatere

Recunoscut pentru agresivitatea sa, Leo Grozavu a mai fost protagonistul unor momente asemănătoare.

Pe vremea când se afla la CSM Poli Iași, Grozavu i-a administrat o corecție fizică lui Narcis Bădic, care, conform declarațiilor de la acea vreme, "a fost umplut de sânge" de către Grozavu.

Un alt episod care l-a avut în prim plan pe Grozavu s-a petrecut în luna iunie a anului 2015, când FC Botoșani disputa un meci pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

La pauza acelui meci, Leo Grozavu si Deyvidas Matulevicius, pe atunci jucător al gorjenilor, au fost la un pas de a se lua la bătaie, după ce tehnicianul lui FC Botoșani a vrut să-i dea o palmă lituanianului.

Culmea, la doar câteva luni distanță, Matulevicius a devenit elevul lui Grozavu la Botoșani.

REACȚIA LUI GROZAVU

"Golofca m-a supărat pentru că știa ce are de făcut, după o perioadă lungă de absență pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestație prea bună, așa că l-am schimbat.

Am avut o ieșire mai puțin controlată, dar ăsta e cel mai important lucru de discutat după acest meci?",  a spus Grozavu, la TV Dolce Sport.

screenshot 6

screenshot 7

screenshot 8

screenshot 9

screenshot 11

screenshot 12

*Capturi TV Digi Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
116530435479785
Anca Toma  •  30 Martie 2017, 06:41

Acest Sfaiter chiar e hilar.Auzi !A facut performanta .Pai in 4 ani de liga 1 cea mai buna clasare a Botosaniului cu el la carma a fost pe locul 8,iar in Cupa Romaniei si cea a ligii n-a prims nici macar semifinala.Pai satucul Urziceni care a castigat campionatul,Chiajna care a jucat finala de cupa ligii ,Timisoara care joaca finala si semifinala anul asta desi au plecat cu 14 p penalizare cu jucatori adusi peste noapte din liga 2 si 3 si exemplele pot continua ce-au mai facut?!E de cascadorii rasului.Se vede ca la Bt se agata harta in cui si astea-s limitele.Totusi pacat de suporterii aia minunati de-acolo care si ei vor altceva,dar curand cred ca si ei vor pleca de pe stadion.

aquadig
aquadig  •  07 Martie 2017, 11:40

Eu imi amintesc de acest individ Grozavu de cand juca la Dinamo, cel mai slab de pe teren in mod constant. Pe el nu l-a batut nimeni...

corectu
corectu  •  07 Martie 2017, 11:18

Asta-i stirea mai importanta din meci,care a fost BLAT.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează