FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-1

Leo Grozavu, după remiza cu liderul FCSB: „Normal că sunt nemulțumit!”

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, crede că formația lui ar fi meritat mai mult din disputa cu FCSB, încheiată 1-1. +49   FOTO
Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, crede că formația lui ar fi meritat mai mult din disputa cu FCSB, încheiată 1-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 22:23 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 22:23

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, crede că formația lui ar fi meritat mai mult din disputa cu FCSB, încheiată 1-1. 

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat sezonul regulat pe locul 4. Prestația din meciul cu FCSB îi dă motive de optimsm lui Leo Grozavu, înaintea duelurilor din play-off.

Leo Grozavu voia victoria în meciul cu FCSB

„Suntem locul 4, dar n-am făcut mare lucru. Trebuia să câştigăm meciul. Păi normal că sunt nemulţumit. După aspectul jocului, sunt nemulţumit. Aşa, echipă bună, dar azi nu ne-au pus probleme. Băieţii merită felicitaţi pentru atitudine, pentru modul cum s-au mobilizat, cel puţin a doua repriză. Am arătat, din nou, spirit de luptă, sacrificiu şi am fost răsplătiţi cu un gol. 

Cred eu că am fost mai periculoşi azi decât FCSB, dar, într-adevăr, o echipă bună. Specific nouă la golul primit. O fază care nu anunţa nimic, o minge uşor de anticipat, o minge pe care am lucrat-o. Ştiam la ce să ne aşteptăm”, a declarat Leo Grozavu, la Look Sport+. 

FOTO Cele mai tari imagini din Sepsi - FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”

Becali, enervat de favoritul său: „Dacă ai valoare, faci asta, da?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
514091889218839
Mihai Buzea  •  11 Aprilie 2021, 12:33

Mare scârbă de antrenor

publicer
publicer  •  11 Aprilie 2021, 09:48

Asteptam sa vedem inca cum s au autosanctionat dupa meciul cu Uta))) s a taiat chitanta,s au incasat banii? ))) a facut echipa pe dos ca joace acum cu oile... nemultumit? Pai pt ce nea Leo? Banutul a venit! E clar ca o sa *** cu Cfr la fel cum ceilalti *** cu Fcsb. Desene animate cu oameni asta e fotbalul nostru. *** si nulitati. Caricaruri de oameni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  11 Aprilie 2021, 08:30

Grozav îți place să te lauzi.Dar ”roșu”la faultul asupra lui O.Popes- cu,dar penalty pentru Steaua,Tănase fiind faultat în careu.Dar jocul brutal al gazdelor”rezultând” accidentări.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează