FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

EXCLUSIV Leo Grozavu, mesaj frontal pentru conducere: „Am făcut o strategie și nu ne-am ținut de ea!” + Ce spune despre Edi Iordănescu înainte de FCSB - Sepsi

Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK
Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 11:34 / Actualizat luni, 23 august 2021 11:43

Leo Grozavu (54 de ani), antrenorul de la Sepsi OSK, face un apel către conducerea clubului, solicitând transferuri înainte ca perioada de mercato să se încheie. Totodată, prefațează duelul cu FCSB.

Sepsi OSK, locul 4 sezonul trecut, are un început de stagiune sub așteptări. Covăsnenii au câștigat un singur meci dintre primele 5 jucate, având 3 înfrângeri consecutive. În acest context, antrenorul Leo Grozavu cere întăriri.

Leo Grozavu: „Am făcut o strategie și nu ne-am ținut de ea”

„N-aș vrea să readuc mereu aminte ceea ce am tot spus pentru că la un moment dat aș deveni chiar penibil. Aș fi un plângăcios. Asta e situația acum la noi. Sunt multe similitudini între ce ni se întâmplă nouă în momentul de față și alte cluburi. 

Sunt cluburi neînvățate cu Europa, iar când forțează acolo, ajung să clacheze și apoi se bat la retrogradare. Sper că nu va fi și cazul nostru. Trebuie să ne reconsiderăm poziția și să se ia niște măsuri.

Când mă refer la măsuri spun că lotul trebuie primenit. Anul trecut era alta situația, deși am întâlnit elita fotbalului românesc, nu am pierdut. Lotul era echilibrat, toată lumea văzuse că banca noastră era la nivelul titularilor. 

Aveam probleme de gestionare a lotului, nu-i simplu, dar după fiecare meci câștigat reacția jucătorilor care nu erau în teren era extraordinară. Foloseam rotația pentru a-i ține pe toți în priză.

Am discutat cu conducerea, am făcut o strategie, nu ne-am ținut de ea. Sper că se vor aduce jucători, deși timpul nu-i prietenul nostru”, a spus Grozavu, pentru GSP.ro.

Delegarea lui Horațiu Feșnic la FCSB - Sepsi, contestată aspru de Grozavu

Antrenorul lui Sepsi OSK a trecut ulterior la meciul cu FCSB. Grozavu s-a declarat nemulțumit de delegarea lui Horațiu Feșnic la centru:

„Sunt niște coincidențe bizare. Feșnic a arbitrat Sepsi doar de două ori, 3 cu această partidă. Toate cu FCSB. N-a fost la niciun alt meci al lui Sepsi. Ambele au fost cu discuții aprinse vizavi de prestația lui Feșnic. 

Iar ni se dă o lecție de ceea ce înseamnă, «Tăceți din gură și vedeți-vă de treabă». Am mai atras atenția. Sunt de prea mulți ani de fotbal. Cunosc și eu multă lume, trăim în România, n-are rost să mai discuăm acum.

Edi Iordănescu nu poate face minuni într-o săptămână. E un antrenor care s-a impus peste tot pe unde a lucrat, cu principii sănătoase. Tactic, nu știu câte a putut schimba. Dar la nivel mental jucătorii vor da totul. Pentru că e un antrenor nou, o șansă pentru toți jucătorii. 

- Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Iosif iese la atac! Deranjat de decizia FRF: „Asta e socitatea în care trăim...” + „M-au nenorocit!”

FCSB a făcut o ofertă pentru David Miculescu! Suma pusă pe masă de Gigi Becali + Răspunsul arădenilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  23 August 2021, 14:27

Sepsi - speranta iubitorilor de fotbal din Romania!!! Astă seară, desigur!!!

doar...titi
doar...titi  •  23 August 2021, 13:18

cat de penibil sa fii in viata ta , ca dupa ce ca sfesnic TE-A IERTAT de trei rosii ..sa guiti ca te-a ''dezavantajat'' ??!! penibil ca leo iorga !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează