FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-3

Leo Strizu, între penibil și șocant: l-a remarcat pe Miculescu pentru prima repriză, deși a intrat pe teren în minutul 65! + „Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele”

Leo Strizu +31   FOTO
Leo Strizu

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2022 21:22 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 22:15

Leo Strizu, scos în față la FCSB prin faptul că deține licența PRO, apare la conferințele oficiale și la flash-interviuri. După victoria cu FC Botoșani (3-2), a avut câteva reacții surprinzătoare, în afara explicațiilor despre meci.

Leo Strizu, și șocant, și ironic, după FC Botoșani - FCSB 2-3

Miculescu a jucat bine în prima repriză", a început Strizu, cu toate că atacantul a intrat pe gazon, în locul lui Cordea, abia în minutul 67! Nu a fost primul șoc!

„Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele! Cu Filip. Pinti trăiește mai ceva ca toți. Trebuie să-l mai temperez”, a reacționat Strizu. 

Pentru a încheia cu o idee ironico-amuzantă: „La școala de antrenori, o să propun să punem pe băncile tehnice niște centuri de siguranță ca la avion”. Strizu fusese întrebat dacă-l va mai tempera pe Pintilii, ca să nu mai dea indicații, neavând licența de antrenor. 

În studioul Digi, Ilie Dumitrescu a spus despre "principalul" din acte de la FCSB: „Avea ceva emoții, nu a mai fost de mult în poziția asta, e de înțeles. Nu a reușit să gestioneze bine momentul"

Leo Strizu, toate declarațiile după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Sunt bucuros pentru mine, pentru băieți, pentru modul în care am fost primit”

„Scorul putea fi mai mare. Sunt bucuros pentru mine, pentru băieți, pentru modul în care am fost primit. Felicit băieții și cred că cel mai important lucru e reprezentat de două aspecte. Miculescu și Tavi Popescu, tinerii, adică, au jucat foarte bine. 

Eu sunt adeptul jucătorilor tineri, știți foarte bine. Am venit doar să câștigăm aici și s-a văzut asta în fiecare moment. Am pus în permanență pericol. E normal să le dai șanse jucătorilor tineri. Miculescu se pregătește bine, are atitudine și va fi o variantă foarte probabil.

Am să vă dau multe argumente pentru schimpările făcute. Omrani va juca etapa următoare, deoarece Compagno e suspendat și stă. L-am băgat pe Edjouma ca să blocăm, aveam nevoie de travaliul lui. Miculescu a jucat foarte bine în prima repriză. (n.r. - Miculescu a fost trimis pe teren în repriza secundă

Mă așteptam să fie un joc mai închis, dar a fost un joc deschis. Am luat două goluri, puteam să dăm vreo cinci. Dar lucrurile astea se vor corecta! Eu, Pinti și cum îi zice....colaborăm. L-am stăpânit cu greu pe Pintilii, o să trebuiască să se introducă în pagraf la regulament, să se pună o centură de sigurață ca la mașină sau la avion pentru oamenii de pe bancă. 

Cred că jocul lui Tavi Popescu va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pintilii, i-a dat foarte multă încredere și cred că pune în practică tot ce a lucrat cu Pintilii”, a spus Leonard Strizu, la microfonul Digi Sport. 

VIDEO Adrian Porumboiu a comentat faza primului gol din FC Botoșani - FCSB: „Cred că este o decizie corectă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Crainicul stadionului din Botoșani, ironie la adresa celor de la FCSB, înainte de FC Botoșani - FCSB: „S-au făcut de râs acolo, s-au făcut de râs! ”

FC Botoșani - FCSB. George Găman a trecut peste VAR și a validat golul lui Mailat, precedat de un fault evident » Porumboiu încearcă să-l „scoată” pe „central”: „N-avea logică să dea fault”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
supersonick
supersonick  •  10 Decembrie 2022, 15:15
Postat de mordi pe 02 Decembrie 2022, 01:35

Platica, tu taci ca zici ce zice branza de oaie.

Esti penibil numai bun de momeala pt somn....

Cutly202
Cutly202  •  03 Decembrie 2022, 00:34

Cine sustine echipa este fie un ignorant si nu'l intereseaza detaliile astea desi sunt esentiale, fie e o lichea si e de acord cu ele. Numai echipa de fotbal nu e aceasta adunatura de oameni

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  02 Decembrie 2022, 14:05

Mi se par mai de condamnat cei care au pretenții de la acest " antrenor cu licență " decât el însuși, dar cum e lipsa mare de inspirație la GSP ...merge orice acum, aștept articolul despre cum pregătește leo partea tactică

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close