FOTBAL  »  LIGA 1  »  CONTROVERSĂ

Licitație pentru un brand expirat? Scenariul surprinzător prin care suporterii ar pune mâna pe marcă în mod gratuit!

Imagine din meciul Steaua - Oțelul 1-2, din aprilie 2015. Foto: Raed Krishan
Imagine din meciul Steaua - Oțelul 1-2, din aprilie 2015. Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Cineva a licitat joi 10.000 de euro pentru marca Oțelul. Suporterii din Galați știu că marca a expirat, de fapt, de aproape un an, întrucât conducerea a uitat s-o prelungească.

Cel care a cumpărat marca e cunoscut în Galați ca fan al Oțelului și s-a lăudat în ultima vreme că are soluții de restartare a clubului. "Cunosc niște ruși cu bani foarte mulți, o să-i aduc aici să facem iar echipă mare!" a fost promisiunea pe care o făcea în ultima vreme, povestesc oameni implicați în fotbalul din Galați. Până să vină rușii, el ar trebui să se dumirească dacă e sigur că vrea marca și ce a cumpărat de fapt.

Fanii au înființat de vara trecută o nouă formație, Suporter Club Oțelul. Ei sperau să pună mâna pe marcă odată cu falimentul vechiului club, s-o lipească peste echipa nouă și tradiția fotbalistică să continue ca și cum n-ar fi existat niciodată falimentul. Nu au ales calea firească, participarea la licitație. Au boicotat evenimentul, pentru că ei susțin un scenariu care le-ar aduce brandul gratuit!

Despre ce e vorba și detalii despre situația de la Oțelul puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiect exclusiv print:

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (52)
tyras
tyras  •  25 Februarie 2017, 11:57

Bai frate dar ce p.m. e aici? Uite marca, nu e marca? Omul ala a cumparat la licitatie deschisa marca si palmaresul Otelul si acum vin unii care spun ca de fapt nu a avut ce cumpara! Acei oameni se mai si lauda ca vor relansa Otelul, si ei nu au fost in stare sa stranga 10k euro sa cumpere marca si palmaresul! Halal investitori sau suporteri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  25 Februarie 2017, 11:00

il ia talpan si pe asta, o sa-si faca mapn-ul grupa in liga a 5-a :))

ionutstv
ionutstv  •  25 Februarie 2017, 07:52

Sa citeasca si cainii ca prin asa ceva vor trece si ei dupa incarcerarea lui Negoita si falimentul clubului.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează