FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

VIDEO „Ce ați face dacă ați avea bani la Farul?” » Gică Hagi s-a pornit după victoria cu FCSB: „Sunt un «hunter»!”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 10:23 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 11:19

După 3-1 cu FCSB, Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit despre diferențele dintre echipa lui, care acum e lider, și rivalele din Liga 1. 

La conferința de presă, întrebat ce ar face dacă ar avea un buget de transferuri comparabil cu cel al echipelor importante, Hagi a răspuns categoric: „Aş merge în Champions League. E simplu. Adică am fi cei mai buni, simplu

Se pot face lucruri extraordinare, dar nu o să zic cum pentru că îmi fură alții ideile cum au făcut până acum. Nu o să zi”.

Gigi Becali îi ia apărarea fotbalistului pe care Panduru „l-a făcut pachet”: „Nu știe fotbal! Singurul din lume cu ghetele tocite la călcâie!”
FARUL - FCSB 3-1
Gigi Becali îi ia apărarea fotbalistului pe care Panduru „l-a făcut pachet”: „Nu știe fotbal! Singurul din lume cu ghetele tocite la călcâie!”

Gheorghe Hagi după Farul - FCSB 3-1: „Sunt «hunter», știu bine ce fac”

Ulterior, „Regele” și-a lăudat talentul de a găsi jucători pe care să nu plătească sume de transfer și spune că strategia dă roade, atât timp cât ia jucători liberi de contract și bate forțe din Liga 1.

„Avem o echipă bună, cu jucători buni în fiecare compartiment. Dar călătoria e lungă, drumul e lung. Trebuie să ne echilibrăm și să rămânem cu picioarele pe pământ. Noi nu avem bani de transferuri cum au alții. Alții au bani, ies în față. Noi nu avem. Atât putem. Dar nu suntem o echipă bogată. Suntem obligați să vindem jucători. Aducem alții, trebuie să-i refacem. De aceea sunt precaut.

 Cred eu că avem un lot bun, cu internaţionali și jucători care au ieşit campioni. Banii noştri nu sunt de nivelul «wow», dar nu avem nici un leu de transferuri. Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Văd că alţii cumpără şi plătesc bani de bani. Noi n-avem! Asta înseamnă că eu sunt bun! 

Sunt «hunter» (n.r -vânător). Adică mă uit bine şi ştiu ce fac”, a adăugat Gică Hagi.

Citește și: 

S-a terminat liniștea lui Dică! Becali, iureș la TV: „E principalul vinovat! Mă impun de-acum, îi dau ordin!”

Dumitru Dragomir râde de doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
MrBAN
MrBAN  •  01 Septembrie 2022, 20:51
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Septembrie 2022, 11:58

...omul nu este antrenor ...el este vanator ...el trage cu pusca ...dar n are bani ...ca daca ar avea ce ar face el ?...ar castiga CL...da ...eu il cred ...noi am jucat pe zeci de mii de euro de jucator cu Beer Sheva ...si nimik ...el crede ca daca are bani bate Milan ...

Imi place ca ai zis Milan si nu Real/City/Liverpool etc. Revenind insa la subiect, eu nu cred ca Hagi se refera la fapul ca daca are bani si buget de triliarde, ia din start Champions League sau ceva de genu. Ideea e ca daca ai buget de vis, imbunatatesti masiv conditiile clubului. In toate departamentele. Nu numai transferuri. Baze de antrenament, conditii de top, stadion de nivel european, salarii ridicate (un angajat o sa iti munceasca intr-un fel pe un salariu mizer, si intr-un cu totul alt fel pe o suma mai mare pe stat). Iar daca toate astea sunt aplicate cum trebuie la un club condus decent cum e Farul, in timp se poate obtine performanta.

Paksi
Paksi  •  01 Septembrie 2022, 18:56

Iar se laudă Hagi singur! Timpul va dovedi!

Cornelwilde
Cornelwilde  •  01 Septembrie 2022, 18:50

Hagi rămâne Hagi ,dacă nici el nu știe meserie nu mai știe nimeni.Din generația lui sant trei ,Dan Petrescu ,Dorinel Munteanu și Hagi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează