FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

LIGA 1. Basarab Panduru știe ce va face diferența în lupta pentru titlu: „Atenție! Așa câștigați campionatul”

Basarab Panduru a făcut o recomandare echipelor din Liga 1 +17   FOTO
Basarab Panduru a făcut o recomandare echipelor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 07:47

Basarab Panduru (49 de ani) consideră că rămânerea jucătorilor în cantonamente după jocuri poate fi un aspect decisiv în lupta pentru titlu din Liga 1.

„După părerea mea, acest campionat - care este foarte scurt, 8 meciuri într-o lună de zile - va fi decis de următorul aspect: cine se recuperează mai bine. Atenție, va conta cine rămâne în cantonament după etapă. Acolo se va face diferența, la antrenorul care are curajul să bage jucătorii în cantonament.

Dar cantonamentul trebuie să aibă un scop după meci, acela de a te reface. Cine e mai pregătit pentru următorul meci, va fi constant bun. În această situație, trebuie să regândești strategia. Singurul care poate să facă asta e Dan Petrescu, iar dacă va pune în aplicare acest lucru, va câștiga campionatul!”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport.

Liga 1 revine!

Liga 1 revine după o pauză de două luni și jumătate, cauzată de pandemia de coronavirus, iar între 12 și 15 iunie se vor juca meciurile din etapa a 3-a din play-off și play-out.

Prima partidă va fi pe 12 iunie, de la ora 20:00, și le va pune față în față pe Universitatea Craiova și FC Botoșani. Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 14 iunie, de la 20:00, iar etapa se încheie pe 15 cu meciul Dinamo – Chindia (20:00).

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

FOTO Cum se practică sportul în România în timpul stării de alertă

+13 FOTO

VIDEO Lecția primită de Dinu Todoran de la Basarab Panduru

Citește mai multe știri din Liga 1:

Interviu cu un fost fotbalist al „Craiovei Maxima”: „Bergodi? Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Play-off la play-off în Liga 1: pentru 4 e miză, pentru două e mimă!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
116538290032900
Alice Popa  •  08 Iunie 2020, 17:43

CFR Cluj poate alinia doua echipe de aceeasi valoare. Dar FCSB nu poate alinia niciuna care sa se apropie de CFR. Asta va face diferenta.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 Iunie 2020, 11:21

Mare strateg panduru asta. Se rupe dulapu de atatea trofee castigate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează