FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid se mută de pe Arena Națională » Unde vor juca giuleștenii meciul cu Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 14:20 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 14:55

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat stadionul pe care Rapid și Academica Clinceni vor juca în etapa #30 a Ligii 1, ultima din sezonul regulat.

După derby-ul cu Dinamo, Rapid părăsește Arena Națională și va juca la Mioveni partida cu Academica, programată sâmbătă, 5 martie 2022, de la ora 20:30.

Nu este pentru prima dată când Rapid a ales să dispute meciurile de acasă pe „Stadionul Orășănesc din Mioveni”. Până acum 4 partide în care Rapid a fost considerată gazdă s-au disputat la Mioveni, giuleștenii find neînvinși.

  • Rapid - Sepsi (1-1)
  • Rapid - CS Mioveni (1-1)
  • Rapid - FCU Craiova (0-0)
  • Rapid - CFR Cluj (2-0)

Pe Giulești, doar antrenamente

Elevii lui Mihai Iosif nu pot debuta încă pe noul Giulești.  Aceștia doar s-au antrenat pe arena de 14.000 de locuri înaintea derby-ului cu Dinamo.

Deși sperau să îl inaugureze cât mai repede, giuleștenii vor juca d-abia pe 26 martie primul meci în noua casă, când Rapid va disputa un meci amical cu un adversar nestabilit încă.

FOTO Rapid, la primul antrenament pe noua arenă din Giulești

+1 FOTO

Viitorul lui Mihai Iosif, decis după ultimele două etape

După derby-ul cu Dinamo în care Rapid nu a reușit decât un egal, lui Mihai Iosif i s-a cerut demisia insistent de către fani. 

Surse autorizate susțin că, după antrenamentul de duminică, Iosif a avut o nouă întâlnire cu finanțatorul Victor Angelescu și cu președintele Daniel Niculae. A fost asigurat că lucrurile nu s-au schimbat nici după remiza cu Dinamo, însă o primă condiție să poată continua pe banca giuleștenilor ar fi să câștige ultimele două partide din sezonul regulat, în deplasare cu FCU Craiova și acasă cu „lanterna” Clinceni.

Tehnicianul care a promovat miraculos Rapidul în Liga 1 ar putea astfel să rateze inaugurarea noii arene din Giulești, programată pe 26 martie, în pauza pentru meciurile naționalei. Pe lista scurtă a Rapidului sunt Ianis Zicu și Adrian Mutu, dar și Laszlo Balint, toți fără angajament.

VIDEO Jakub Vojtus: „Mihai Iosif a reușit rezultate frumoase”

Citește alte știri din Liga 1:

Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”
DINAMO
Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”
Un fundaș cu 297 de meciuri în Liga 1 nu-l menajează pe Malcom Edjouma: „E iresponsabil. Nu e un jucător care să demonstreze că își poate ajuta echipa”
FCSB
Un fundaș cu 297 de meciuri în Liga 1 nu-l menajează pe Malcom Edjouma: „E iresponsabil. Nu e un jucător care să demonstreze că își poate ajuta echipa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  28 Februarie 2022, 21:10

mircea lucescuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  28 Februarie 2022, 19:31

Rapid are nevoie de un antrenor CU EXPERIENȚĂ , de un antrenor FOARTE BUN. Nici Mutu și nici Zicu nu sunt calificați pentru a antrena Rapidul. Din această listă scurtă , POATE Laszlo Balint , dar dacă vreți performanță la Rapid , vă trebuie un Răzvan Lucescu (sau Mircea Lucescu , dar el ar fi foarte greu de adus în România la orice echipă)!!! Șumudică este EXCLUS 100%. Venirea lui ar face foarte mult rău Rapidului!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează