FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 12:53 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 14:05

Dinamo - Sepsi se joacă marți, 1 martie, în etapa #29 a Ligii 1. Flavius Stoican, antrenorul alb-roșiilor, a anunțat că echipa sa se confruntă cu probleme serioase de lot, dar speră că va putea continua parcursul bun din ultima perioadă.

Trei dintre jucătorii foarte importanți ai lui Dinamo, Ivanovski, Răuță și Matei, au ieșit accidentați în timpul derby-ului cu Rapid, încheiat la egalitate, 1-1. Flavius Stoican a anunțat la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sepsi că cei trei sunt indisponibili.

Mai mult, Stoican nu va putea conta nici pe fundașul central Igor Jovanovic, integralist în partida cu Rapid.

Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren
DINAMO
Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren

Absențe importante pentru Dinamo la meciul cu Sepsi

Flavius Stoican va fi nevoit să facă schimbări importante în primul „11” al lui Dinamo. Patru titulari din meciul cu Rapid vor rata duelul cu Sepsi. Ei completează o listă lungă de absenți pentru alb-roșii.

„Mă confrunt cu ceva probleme. Sunt patru jucători indisponibili: Mirko, Răuță, Matei și Igor Jovanovic, plus cei dinainte Ivanov, Rici Grigore. Încerc ca la ora meciului să aliniez un prim 11 foarte bun și care să fie apt din punct de vedere medical. 

Ieri (n.r. - duminică) la antrenament am avut o discuție cu ei, au dureri, dar nu cât să-i țină în afară gazonului pentru o perioada lungă”, a declarat Flavius Stoican.

Pe lângă jucătorii menționați, Flavius Stoican nu se va putea baza nici pe Desire Segbe Azankpo (28 de ani), atacantul transferat de Dinamo în această iarnă. Jucătorul nu s-a întors nici acum din Franța, acolo unde se recuperează după o problemă medicală.

Flavius Stoican, optimist: „Încercăm să depășim și zona de baraj” + Primă promisă jucătorilor lui Dinamo

Nu contează cum va fi terenul, în ce condiții se va juca meciul, noi trebuie să facem o partidă bună nu să căutăm alibiuri. Încercăm să depășim și zona de baraj, acesta este gândul nostru.*

Ni s-a promis o primă și pentru acest meci, așa cum am avut și la meciul cu Rapid. Chiar dacă nu e o sumă exorbitantă, ceea ce mă încântă este că se împarte în mod egal la toată lumea, indiferent că jucătorii sunt titulari, rezerve sau sunt în afară lotului. Lucrul cel mai important este ca atunci când jucătorii intră pe teren să lupte ca să salveze echipa. Sunt importanți și banii, dar nu acum. 

Oamenii ne sprijină, galeria este alături de noi, au fost mereu și când nu am jucat bine.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO. Flavius Stoican, declarații după egalul cu Rapid

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali amenință din nou că renunță la FCSB: „Doar unul e idiot și prost și dă bani. Dacă nu se întâmplă asta, dau gratis echipa!”

Un fost fundaș din Liga 1 nu-l menajează pe Malcom Edjouma: „E iresponsabil. Nu e un jucător care să demonstreze că își poate ajuta echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  28 Februarie 2022, 22:38

Stoican decide

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 Februarie 2022, 17:46

figueiredo - moura , aloe , ehmann , st. filip(amzar) - buleica , carp - ivanov , rodriguez , bordusanu - v. morar !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 Februarie 2022, 17:41

figueiredo - moura , aloe , ehmann , st. filip(amzar) - buleica , carp - ivanov , rodriguez , bordusanu - v. morar !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează