FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren

Steliano Filip s-a împăcat cu suporterii lui Dinamo
Steliano Filip s-a împăcat cu suporterii lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2022 07:49 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 08:52

Steliano Filip (27 de ani), fundașul stânga al celor de la Dinamo, s-a împăcat cu galeria, iar suporterii îl așteaptă să-și demonstreze pe teren fidelitatea.

Steliano Filip a revenit în lotul „câinilor”, în derby-ul cu Rapid (1-1), câteva faze găsindu-l în niște situații în care s-a agitat pe bancă. După ce a făcut declarații clare că vrea să părăsească Dinamo, dar conducerea nu i-a permis plecarea în condițiile dorite de el, fostul căpitan a revenit la sentimente mai bune, iar Flavius Stoican l-a sprijinit să se întoarcă în lot. 

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”
LĂUDAT DE RIVALI
L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

Sâmbătă seară, ar fi vrut să intre și pe teren. La final, a fost și un moment care ar putea detensiona situația creată între Steliano și o parte a suporterilor dinamoviști. 

Filip nu a fost la primul meci în care și-a luat fiica, pe Anais, la teren, dar după jocul cu giuleștenii, a adus-o pe cea mică pe gazon, s-a jucat cu ea cu mingea, apoi a ghidat-o spre poarta de lângă galeria „câinilor”, fetița trimițând balonul între buturi. Moment acompaniat cu urale de fanii de pe stadion, semn că s-a legat un armistițiu între jucător și galerie.

„L-am văzut implicat, a venit și cu fata lui, Stelu chiar vrea să revină și să producă lucruri bune pentru Dinamo. Vă dați seama că asta mi-aș dori și eu foarte mult. Sper să fie OK, eu am făcut totul ca să-l sprijin, doar să-l văd că ajută Dinamo. Am trecut peste orice, am încredere în el și sper ca pe gazon să vină cel mai bun răspuns”, a comentat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

O spun cu toată sinceritatea, am simțit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo. Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, șocant! Sincer, dacă nu era Flavius Stoican, nu știu dacă mai eram acum la echipă, el e antrenorul perfect pentru Dinamo de astăzi.

- Steliano Filip

VIDEO Gabi Torje: „Încercăm să evităm barajul”

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB, lamentabilă în partida cu Farul » Nu mai puțin de 6 repetenți în tabăra roș-albaștrilor
FCSB - FARUL 0-2
FCSB, lamentabilă în partida cu Farul » Nu mai puțin de 6 repetenți în tabăra roș-albaștrilor
Urmările derby-ului cu Rapid » Situația fotbaliștilor accidentați de la Dinamo
Dinamo
Urmările derby-ului cu Rapid » Situația fotbaliștilor accidentați de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Februarie 2022, 23:14

Stelule cam multe fortari cu presa asta cumparata si pupicuri in partea dorsala a lui Stoican tunu mai joci fotbal de mult ! Doar pariuri !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează