FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Urmările derby-ului cu Rapid » Situația fotbaliștilor accidentați de la Dinamo

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 17:12 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 17:42

Dinamo s-a ales doar cu sperietura în privința celor trei jucători foarte importanți care au ieșit accidentați după remiza cu giuleștenii, Cosmin Matei, Mirko Ivanovski și Alexandru Răuță. Doi dintre ei pot reveni chiar de marți!

Flavius Stoican era afectat după remiza cu Rapid, scor 1-1, chiar dacă i-a lăudat pe jucătorii săi pentru că au legat al treilea meci consecutiv fără eșec. Trei dintre jucătorii foarte importanți ai echipei, Ivanovski, Răuță și Matei, au ieșit accidentați în timpul derby-ului, iar prognoza preliminară, de sâmbătă noapte, nu suna prea bine pentru dinamoviști. 

LPF, poziție clară despre varianta cu 18 echipe în Liga 1 și meciuri cu pay-per-view: „Așa nu ajungem nicăieri”
INTERVIU
LPF, poziție clară despre varianta cu 18 echipe în Liga 1 și meciuri cu pay-per-view: „Așa nu ajungem nicăieri”

Cei trei au părăsit Arena Națională schimonosindu-se de durere. În cele din urmă, după "recuperarea" de duminică și controale medicale, roș-albii au aflat că s-au ales doar cu sperietura în privința fotbaliștilor care sunt și liderii echipei, oamenii ce poartă banderola "câinilor".

Azi, ziua decisivă cu Matei și cu Răuță

Conform informațiilor GSP.ro, Alex Răuță, cel care a părăsit terenul în minutul 75, este doar "încărcat" în zona inghinală, după volumul de muncă din startul 2022, dar ar putea fi o soluție și marți seară, contra lui Sepsi, în Ștefan cel Mare. 

În aceeași situație este și Cosmin Matei, care are un alt aport în joc de la sosirea lui Flavius Stoican, autorul golului dinamoviștilor cu Rapid ieșind și el cu probleme medicale. Dacă se vor putea antrena normal azi, Răuță și Matei vor fi titulari și contra covăsnenilor.

4 puncte cu Sepsi și cu CFR

"Mă bucur că la Mirko nu e ruptură, eram foarte îngrijorat fiindcă și Andreas Mihaiu a avut probleme asemănătoare, tot la gambă, și stă de mult timp", a mărturisit antrenorul roș-albilor. Ivanovski va fi, cel mai probabil, menajat cu Sepsi, dar poate evolua duminică în Gruia, contra uneia dintre fostele sale echipe, CFR Cluj. 

„Sincer, avem speranța că putem evita barajul, am încredere în noi că putem evita barajul. Sunt 9 meciuri în play-out, e foarte greu, dar va fi greu și pentru adversari. Dacă obținem 4 puncte cu Sepsi și CFR, cred că va fi foarte bine", a spus Mirko Ivanovski. 

Ivanovski va fi, cel mai probabil, menajat cu Sepsi, dar poate evolua duminică în Gruia, contra uneia dintre fostele sale echipe, CFR Cluj. "Sincer, avem speranța că putem evita barajul, am încredere în noi că putem evita barajul. Sunt 9 meciuri în play-out, e foarte greu, dar va fi greu și pentru adversari. Dacă obținem 4 puncte cu Sepsi și CFR, cred că va fi foarte bine", a spus Mirko Ivanovski. 

Sunt discuții avansate, între conducători și Irobiso, rămâne de văzut când va fi în regulă, îl aștept cu drag la antrenamente. Sper ca miercuri să devină liberă, apoi să vină la Dinamo, să fie totul OK

Desire Azankpo a resimțit dureri la spate, la nervul sciatic, după Botoșani, a plecat să se trateze în Franța, îl așteptăm cât mai repede, mai ales că vine play-out-ul. Sper să-l văd cât mai curând pe teren, acolo contează

Au fost și vin meciuri complicate, grele, se întâmplă, jucătorii pun suflet, sunt frâne pe teren, dueluri. Mă bucură într-un fel că nu se dau la o parte de la duel, chiar cu riscul accidentărilor
- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

„Păgubiți și la propriu, și la figurat”

În minutul 32 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs i-a refuzat lui Dinamo un penalty la Răzvan Patriche. Fundașul dinamovist a fost lovit direct în cap de portarul Horațiu Moldovan (24 de ani), care încerca să respingă mingea. Istvan Kovacs a fluierat fault în atac, jucătorii lui Stoican au protestat timid. 

Mai dur a fost Iuliu Mureșan, administratorul special al roș-albilo: „Am pierdut două puncte cu Rapid, am fi meritat victoria, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Am avut penalty, la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze". 

VIDEO Gabi Torje: „Încercăm să evităm barajul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, fără menajamente după Rapid - Dinamo: „S-au întâlnit tusea și junghiul” » Jucătorul care l-a dezamăgit crunt: „Un randament jalnic”

FOTO Cu gândul la Ucraina în derby-ul Rapid - Dinamo » Mesajele transmise de fotbaliști și grafica specială a televiziunilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  28 Februarie 2022, 01:00
Postat de je__ pe 27 Februarie 2022, 20:04

Ce mai conteaza un punct in plus la cate am pierdut deja? Eu nu as vrea sa incurcam CFR, ca sa se apropie de ei *** de la fecesebe.

Conteaza foarte mult daca nu pierdem cu Sepsi. In cazul acela am avea 18 la egal (sau 20 daca batem), iar punctul ipotetic de la Cluj la injumatatire ar ramane punct intreg datorita rotunjirii in sus. In playout conteaza orice punct, fiind atat de putine meciuri.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 Februarie 2022, 00:43

figueiredo - moura , aloe , jovanovic , filip(amzar) - buleica , carp - ivanov , rodriguez , bordusanu - morar !!!

creeperno115
creeperno115  •  27 Februarie 2022, 22:35

Eu vreau sa luam macar 1 punct cu cfr, nu ma intereseaza fcsb

Vezi toate comentariile (4)
Comentează