FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Prăpastie istorică între FCSB și Dinamo! Umilința suferită de „câini” în acest sezon

Dinamo a câștigat ultimul meci direct cu FCSB, 1-0 în Cupa României +36   FOTO
Dinamo a câștigat ultimul meci direct cu FCSB, 1-0 în Cupa României

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 08:50 / Actualizat marti, 09 martie 2021 09:04

După remiza cu FC Voluntari, scor 1-1, Dinamo a ajuns la 27 de puncte în acest sezon. O diferență colosală față de liderul FCSB.

Actualul duel al rivalelor istorice din București este cel mai disproporționat din istorie. FCSB are ochii pe titlu și este prima în campionat, cu 57 de puncte acumulate în 26 de etape, în timp ce Dinamo se zbate în zona de jos a clasamentului, cu doar 27 de puncte și 7 victorii în acest sezon.

Cea mai mare diferență din istorie între FCSB și Dinamo

Sunt, așadar, 30 de puncte între cele două mari rivale, cea mai mare diferență înregistrată vreodată! FCSB avea un avantaj istoric față de Dinamo încă din etapa 24, când roș-albaștrii stăteau la 25 de puncte în fața alb-roșilor, însă în cele 2 etape scurse de atunci, prăpastia s-a adâncit și mai mult. Dinamo a fost zdrobită de Viitorul, 0-5, și a remizat cu FC Voluntari, 1-1, în timp ce FCSB a câștigat meciurile cu Gaz Metan (1-0) și FC Botoșani (2-0).

Actuala diferență de puncte a depășit chiar cele 27 de puncte pe care Dinamo le-a avut în fața lui FCSB la finalul ediției 1999/2000, când alb-roșiii antrenați de Cornel Dinu au câștigat eventul.

Finalul de sezon regulat o avantajează pe Dinamo, astfel că diferența de puncte ar putea fi micșorată până la trecerea la play-off și play-out. FCSB mai are de înfruntat UTA, CFR Cluj, U Craiova și Sepsi în acest final de sezon, în timp ce Dinamo va da piept cu FC Argeș, Poli Iași, CFR Cluj și Academica Clinceni.

1 gola înscris Dinamo în ultimele 5 meciuri, prin Steliano Filip, cu FC Voluntari (1-1)

24 de goluria înscris Dinamo în total în acest sezon de Liga 1. Florin Tănase și Dennis Man, plecat între timp de la FCSB, au împreună 31 de reușite!

5 goluria înscris cel mai bun marcator de la Dinamo în acest sezon. Este vorba despre Borja Valle, plecat din „haită” încă de la începutul lui decembrie

VIDEO. Paul Anton, Dinamo: „Sper să jucăm finala Cupei României!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Doi fotbaliști de la Dinamo, făcuți praf după remiza de la Voluntari: „Seamănă cu morsele din Antarctica”

Ionel Gane simte pericolul retrogradării: „Va fi o luptă grea pentru noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cornelconasu
cornelconasu  •  09 Martie 2021, 11:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  09 Martie 2021, 11:35

Da da, ddb va juca cu dinamo kiev, ce chestie !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 Martie 2021, 11:30
Postat de je__ pe 09 Martie 2021, 10:06

Ce rivalitate istorica cu FCSB?!? Rivalitate istorica cu un club infiintat acum cativa ani? Terminati cu aberatiile!

Denumirea e de acum cativa ani,echipa e din 47! Asa cum denumirea Steaua nu a fost din 47,ci doar pentru "cativa" ani! Pe vremea aia nu existau prosti care sa renunte la echipa pentru ca si-a schimbat echipa denumirea,chiar daca au ttecut prin 6-7 schimbari de nume! Doar astia de la sud (galeria care a mers peste 10 ani sa sustina fc fcsb) vor sa ramana la a 7-a sau a 8-a denumire,iar patron sa fie cine vor ei.... Bineinteles,totul din bani publici,cersiti de la stat! Mentalitate ultras,ce sa mai zici?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează