FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Liga 1, întreruptă din cauza coronavirusului » Craiova are altă variantă decât cea propusă de FRF: pauză până pe 15 mai

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 17:21

FRF a suspendat competițiile de fotbal din România, inclusiv Liga 1, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Data anunțată pentru reluarea competiției este 31 martie, dar Craiova lansează o altă variantă. 

Federația Română de Fotbal a decis astăzi ca meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean să fie amânate până pe 31 martie. Conducerea celor de la Craiova vrea pauză până pe 15 mai și susține că orice altă decizie „periclitează serios activitatea tuturor celor implicați în fotbalul profesionist din România”.

Craiova vrea pauză până în luna mai

„Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai 2020. Este clar că această criză epidemiologică se află în România abia în faza de început, astfel încât data de 31 martie 2020 propusă pentru reluarea campionatului nu este fezabilă și ne vom trezi într-o succesiune de amânări, fapt ce nu ar permite o organizare riguroasă a activității.

Vom ajunge în situația în care jucătorii nu ar avea practic vacanță, ceea ce ar compromite performanțele lor, participarea cu succes în competițiile europene, precum și performanțele echipelor naționale. Amânarea până pe data de 15 mai 2020 ar permite acordarea unei minime perioade de odihnă și o organizare profesionistă a activității cluburilor de fotbal.Considerăm că orice zi de întârziere în luarea unei decizii în sensul celor de mai sus periclitează serios activitatea tuturor celor implicați în fotbalul profesionist din România”, scrie în comunicatul celor de la Craiova.

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

+27 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  13 Martie 2020, 08:12

In sfarsit cineva gandeste. Corecta opinia si indemnul Clubului craiovean. Ferefeul nu este in stare decat sa boicoteze. Acolo nu exista creier pe cm patrat ci arogante pe mm patrat.

terminator_2
terminator_2  •  12 Martie 2020, 23:59

Eu zic ca *** sa faca pauza pana in 2040.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  12 Martie 2020, 18:48

Bravo bă băieți...15 Mai, ano Domini?? 2021?? Ce minte creață au și ăștia...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează